NJEGA JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Ovako izgleda sin Ane Bekute! Veći je i od Mrke! (FOTO)
Foto: Dragan Udovičić

majčin zaštitnik

NJEGA JE OSTAVILA U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Ovako izgleda sin Ane Bekute! Veći je i od Mrke! (FOTO)

Igor Polić je sin Ane Bekute koga je pevačica rodila kao tinejdžerka, sa samo 17 godina

Objavljeno:

Ana Bekuta je stvarno u sigurnim rukama. Ne samo što pored sebe ima Milutina Mrkonjića, već o njoj brine i sin Igor Polić.

foto: Printscreen Instagram

Igor je nedavno izjavio da nikada majci nije zamerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko meseci u domu za nezbrinutu decu.

"Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada", rekao je Igor.

Anin jedinac ne odvaja se od svoje popularne majke skoro nikad. Kao i Mrka, prati je na nastupima i pazi da je u svakom trenutku bezbedna. Uz nju je i kada se penje na stejdž, jer realno, oko bine je uvek gužva, vire neki kablovi, tu su i mračne stepenice, pa Igorova čvrsta ruka pomaže mami da se bezbedno popne na scenu.

foto: Damir Dervišagić

Kada pravi pauzu i odmara se uz piće pored Mrkonjića, njen sin je stalno u blizini, budnim okom skenira sve koji prilaze njenom stolu kako bi se fotkali s njom ili se samo upoznali.

foto: Damir Dervišagić

Igor Polić odavno je preuzeo ulogu menadžera Ane Bekute, ali on je zaista mnogo više od toga.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.