VEZA SA VELJKOM JOJ SE ISPLATILA: Porodični biznis procvetao, ali sad joj se ukazala i životna prilika! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/cakic__ana

ana nikad srećnija

VEZA SA VELJKOM JOJ SE ISPLATILA: Porodični biznis procvetao, ali sad joj se ukazala i životna prilika! (FOTO)

Veljko i ja nismo zajedno, bez obzira na to što smo se grlili na Anastasijinom rođendanu - priča Ana koja je sada presrećna

Objavljeno:

Manekenki Ani Cakić se veoma isplatila veza s Veljkom Ražnatovićem: u medijima je zastupljena do maksimuma, što joj je donelo nove angažmane, a i porodični biznis je procvetao!

- Dobila sam posao u Bejrutu i presrećna sam! Ostajem tamo dva meseca, a možda ću i produžiti. Iskreno, veza s Veljkom mi je pomogla u poslu, pa čak i mojoj majci, koja ima odgajivačnicu pasa. I to baš puno, a to znaju i Ceca i on, i srećni su zbog toga - rekla je za Kurir manekenka, koja je u vreme kad je Ceca Ražnatović slavila rođendan, bila na jednom splavu.

foto: Vladimir Milovanović

- Pozvana sam, naravno, ali i ja večeras slavim svoj poslovni uspeh, pa nisam mogla da dođem. Zvala sam Cecu i čestitala joj rođendan - objasnila je.

Manekenka je posebno naglasila da nije u vezi s Veljkom Ražnatovićem, ali da ga je nedavno „drugarski“ posetila u Banjaluci.

foto: Printscreen/Instagram/cakic__ana

- Nismo zajedno, bez obzira na to što smo se grlili na Anastasijinom rođendanu. Bila sam čak kod njega u Banjaluci, a da li se nešto desilo, ostaće tajna. Što se tiče mog pojavljivanja u društvu Kostadina Terzića, on je moj dugogodišnji prijatelj, i to Veljko i Anastasija (Kostadinova bivša devojka) znaju i ne smeta im - kaže Ana.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.