NA CECINOM ROĐENDANU SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU: Supruga Milana Kalinića kida kako izgleda, a haljina joj je top! (FOTO)
Foto: Kurir

prelepa je!

NA CECINOM ROĐENDANU SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU: Supruga Milana Kalinića kida kako izgleda, a haljina joj je top! (FOTO)

Popularni voditelj je od 2006. godine u braku sa Sandrom sa kojom ima dvoje dece

Objavljeno:

Milan i Sandra venčali su se 2006, nakon godinu dana zabavljanja, a Sandra se nije često pojavljivala u javnosti.

- Iz godine u godinu naš odnos je sve bolji. Svedoci smo da se brakovi u današnje vreme raspadaju vrlo lako, pogotovu kada je reč o poznatim ličnostima, a najčešći razlog je neverstvo. Ja sam ponosan na nas dvoje, jer mislim da je teško biti moja žena, i uopšte žena popularne osobe. Reći ću to sada, evo, prvi put, iz godine u godinu osećam da nam je brak sve čvršći. Gotovo sa sigurnošću mogu da kažem nešto što, moram da priznam, pre nekoliko godina nisam mogao, ali kako godine prolazi sve sam sigurniji u to – sa njom ću biti do kraja života - izjavio je Milan za magazin "Hello" pre tri godine.

foto: Dragan Kadić

Kalinić svoju suprugu ljubomorno čuva od očiju javnosti, ali kad smo videli kako je sinoć izgledala na proslavi rođendana Svetlane Ražnatović - bilo nam je jasno i zašto je to tako.

CECA PROSLAVILA ROĐENDAN! Na žurci bila čitava estrada i političari, muzika treštala, a onda su se pojavili... (FOTO)(VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.