Hteli su od nje da stvore svetsku zvezdu, slava ju je pojela i Srbija je gledala kako puca pred svima! Šta radi danas? (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Sećate li je se?

Hteli su od nje da stvore svetsku zvezdu, slava ju je pojela i Srbija je gledala kako puca pred svima! Šta radi danas? (FOTO)

Jedna od onih koje su pokušavale da se održe, ali im borba sa slavom i medijskom pažnjom nikako nije išla, bila je i učesnica šoua "Operacija trijumf" koja je oborila s nogu Srbiju svojom pojavom te 2008. godine

Objavljeno:

Svi su bili svesni njenog vokalnog deficita u vidu tankog glasa, ali harizma je uspela da nadomesti manjak vokalnog raspona. Ispala je na u drugoj polovini takmičenja, ali domaći su se kompozitori i produkcija rijaliti programa nameračila da od nje napravi zvezdu.

foto: Damir Dervišagić

U startu je imala sreće da već sa prvom pesmom "Savršen par" omađija tinejdžere širom Srbije. Miljenici publike bio je obećan album, turneje i šta sve ne, što se, naravno nije dogodilo.

Milica se zajedno sa Danijelom Pavlovićem 2009. godine okušala na domaćem izboru za pesmu Evrovzije sa numerom "H8ER" koja nije najsrećnije prošla kod žirija, ali ni kod publike.

Posle nastupa na Beoviziji karijera je krenila nizbrdo. Majstorović je pokušala sama da finasira album i pominjala saradnju sa kompozitorom Aleksandrom Kopcem koja se nikad nije realizovala. Onda je upala u klasični medijski vrtlog o njenim emotivnim krahovima i učešću u treš medijskim formatima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.