PROKLETSTVO GRUPE FLEJM: Glorija se ubila, a Škorićeva je imala 8 operacija grudi, izledala kao da je iz HOROR FILMA! (FOTO)
Foto: Printscreen

kakav užas

PROKLETSTVO GRUPE FLEJM: Glorija se ubila, a Škorićeva je imala 8 operacija grudi, izledala kao da je iz HOROR FILMA! (FOTO)

Grupa Flejm devedesetih je doživela veliku popularnost, pre svega zahvaljujući hit balati "Pučina", a pevačice ovog sastava bile su Arijana Katavić i Glorija Sangare

Objavljeno:

Njih dve su se nakon raspada grupe povukle sa scene, a srpsku javnost u novembru prošle godine potresla je vest da je Glorija Sangare oduzela sebi život.

foto: Printscreen

Druga članica Flejma, Arijana, u međuvremenu se udala i uzela suprugovo prezime Škorić. Pre nekoliko godina otvorila je dušu i za magazin "Blic Puls" otkrila da je čak osam puta operisala grudi.

- Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se zdrastveni problemi koje sma imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oprovakom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore - priseća se Arijana i nastavlja:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.