KARLEUŠI BLOKIRALI RAČUN ZBOG CECE! Jeleni će ponovo pleniti stvari? Rat se zahuktava!  (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić/Damir Dervišagić

ljute protivnice

KARLEUŠI BLOKIRALI RAČUN ZBOG CECE! Jeleni će ponovo pleniti stvari? Rat se zahuktava! (FOTO)

Sudski izvršitelji pokušavaju od Jelene Karleuše da naplate 80.000 dinara, jer je taj novac, po odluci Apelacionog suda, još pre godinu dana trebalo da isplati Svetlani Ražnatović zbog nanošenja duševnog bola

Objavljeno: 12:24h

Sudski izvršitelji blokirali su sve račune Jelene Karleuše zato što duguje novac Ceci Ražnatović!

Pop pevačica je još pre godinu dana po presudi Apelacionog suda trebalo da isplati 80.000 dinara folkerki i da plati sudske troškove u iznosu od 113.000 dinara. Jelena je osuđena zato što je vređala Ražnatovićevu i njenu porodicu, međutim ona je odbila da plati kaznu, prenose beogradski mediji.

foto: stefan jokić

- Da platim Nanogici dva soma evra zbog "klevete" da je kriminalac? Zar nije za tu "laž" tražila milion evra? Od mene može da dobije cigare za samicu. Nanogica može da krade od naroda, ali će od mene dobiti ku*ac. Da ne bude zabune, kad kažem NANOGICA mislim na Svetlanu Ražnatović. Čisto zbog suda da pojasnim - napisala je svojevremeno JK na Tviteru.

S obzirom na to da do danas nije izmirila svoje obaveze, izvršitelji su morali da joj blokiraju račune. To je potvrdio i Cecin Advokat Miša Petrovski.

DA TE PIPNEM, PA DA OSETIŠ! JK htela da isproziva takmičara, ali usledila joj je VERBALNA ŠAMARČINA! (VIDEO)

- To je redovni postupak izvršenja sudskih odluka u pogledu naplate potraživanja. Postoji rešenje i zaključak sudskog izvršitelja Mirjane Dimitrijević u Beogradu, gde je stavljena blokada na Karleušine račune - rekao je Petrovski i dodao da nije upućen da li je Jelena imala novac na računu i da li su izvršitelji uspeli da naplate dug.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.