JADNI STANARI OKOLNIH ZGRADA: Slavijom trešte narodnjaci, "Sexy seka" odzvanja do Terazija! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

kuku ocu, kuku majci

JADNI STANARI OKOLNIH ZGRADA: Slavijom trešte narodnjaci, "Sexy seka" odzvanja do Terazija! (VIDEO)

Muzika će na Slaviji treštati radnim danom između devet i jedanaest pre podne i 20 i 22 časa uveče, a vikendom između 9 i 12 i 18 i 22 časa

Objavljeno:

Novoizgrađena muzička fontana na Slaviji počela je sa radom u ponedeljak, a prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, prvih 15 dana, biće emitovane samo četiri numere koje su dogovorene sa izvođačima.

U međuvremenu će, za oko tri nedelje, gradska komisija odrediće listu muzike koja će se emitovati i to će biti pesme o Beogradu.

Najavljeno je da će muzički odabir u početku biti sastavljen od svetskih hitova, a na plejlisti fontane naći će se i domaći šlageri.

U nedelju se, dok je još trajalo punjenje bazena fontane vodom, na kružnom toku mogla čuti numera “Billie Jean” od Majkla Džeksona, zatim Metalika, a u jednom trenutku glas je pustio i Pavaroti.

Međutim, imajući u vidu da naša vlast ima inovativne i vrlo maštovite ideje, a zna se da naši građani mahom slušaju narodnjake - ne možemo da isključimo da sa Slavije uskoro nećemo začuti zavijajuće zvuke okorelih narodnjaka.

Na internetu je već osvanuo jedan takav snimak i samo možemo da zaključimo: jadni stanari okolnih zgrada...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.