SINAN SE RASPLAKAO PRED 12.000 LJUDI! Evo ko je sve došao na folk koncert godine i zašto su svi blenuli u Severinu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

KONCERT NA TAŠMAJDANU

SINAN SE RASPLAKAO PRED 12.000 LJUDI! Evo ko je sve došao na folk koncert godine i zašto su svi blenuli u Severinu! (FOTO) (VIDEO)

Veče za pamćenje!

Objavljeno: 11:26h

Folk legenda Sinan Sakić nastupio je sinoć na stadionu "Tašmajdan" pred 12.000 posetilaca, upisavši se zlatnim slovima u istorijat ovog kultnog mesta u centru srpske prestonice kao jedini umetnik kome je to pošlo za rukom u istoriji.

Sa prvim minutima noći, praćen zaglušujućim ovacijama iz grla publike koja je ispunila stadion do poslednjeg mesta, Sinan je izašao na scenu.

Sa suzama u očima pozdravio je publiku, a onda se zaorila pesma "Trezan" kojom je legendarni pevač otvorio koncert, praćen horski publikom koja je na ovaj dogadjaj čekala punih devet godina, koliko je prošlo od njegovog prethodnog koncerta, a veliki broj mladoh ljudi imao je i prvi put priliku da bude na njegovom koncertu.

foto: Dragana Udovičić

U prvom redu, odmah pored bine su Severina, Igor, Keba i Olja.

- Mi smo porodicni prijatelji. Dosli smo da podrzimo Sinana - rekao je Igor, dok je Seve dodala da ima svoju omiljenu pesmu.

- Ja najvise volim onu pesmu "Ej otkad sam se rodio" - otkrila je Kebina snajka.

foto: Dragana Udovičić

Pred pocetak koncerta, mini nastup je održao reper Ivan Ivanović Đus, osim njega specijalni gosti bice i Muharem Serbezovski, Keba, Irma Karahmet i Šemsa Suljaković.

foto: Dragana Udovičić

- Ja sam dosla specijalno iz Švedske zbog Sinana. On mi je kao brat. Meni nisu rekli da treba da pevam sa njim na bini. Samo mi još treba to iznenađenje - začuđeno je rekla Šemsa.

foto: Dragana Udovičić

Pre nego što je izašao pred publiku Sinan nam je rekao da ima tremu jer dugo nije držao koncert u Beogradu.

- Imam malu tremu, ali to ce nestati čim izađem. Nisam hteo da pravim spektakl od ovoga. Ja sam čak sam sebi odabrao odelo večeras, niko mi nije pomogao - pohvalio se Sakić za Kurir.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.