LISTALI SMO IH SATIMA, ALI SMO IH NAŠLI! Ovo su prve fotke poznatih koje su okačili na Instagram - kakav SMOR!  (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

prve instagram fotografije

LISTALI SMO IH SATIMA, ALI SMO IH NAŠLI! Ovo su prve fotke poznatih koje su okačili na Instagram - kakav SMOR! (FOTO)

Instagram je kreiran i pokrenut u oktobru 2010. godine, a onlajn servis je veoma brzo pridobio veliku popularnost, sa više od 100 miliona aktivnih korisnika u februaru 2013, kada su i naši estradnjaci mahom postali njegovi verni korisnici

Objavljeno:

Te 2013. godine dame sa estrade su masovno krenule da objavljuju fotografije, sebe i svojih najbližih, i na veliku radost nas novinara, daju nam uvid u njihove privatne živote.

S obzirom da je davno to bilo, hteli smo da se podsetimo kako su nekada naše najpoznatije dame izgledale i šta im se tada događalo na privatnom i poslovnom planu.

Naravno, krenuli smo od naše najpopularnije pevačice Cece Ražnatović, koja srećom nije preterano aktivna na ovoj društvenoj mreži s obzirom da poslednjih godina teži da svoju intimu sačuva za sebe.

Naišli smo na njenu fotografiju, koja je bila prva koju je pevačica objavila, a uslikana je na nastupu na trgu u Novom Sadu i prijatno se iznenadili njenim izgledom od pre dve godine.

Još zanimljivija bila je prva Brenina fotka na Instagramu iz 2013. i njena urnebesna frizura sa sve natpisom "Helou evribadiiii".

Helou evribadiiii

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.