TOŠIĆ U HAOSU, PREKLINJE KARLEUŠU! Molim te, ne radi to! Ona neće ni da čuje...
Foto: Zorana Jevtić

nije vredelo!

TOŠIĆ U HAOSU, PREKLINJE KARLEUŠU! Molim te, ne radi to! Ona neće ni da čuje...

Jelena Karleuša je nedavno imala operaciju, a kako je sama istakla, reč je o minornom ženskom, ginekološkom problemu

Objavljeno:

Kako izvor blizak pevačicinim prijateljima govori, Jelena se veoma brzo "digla" iz kreveta, iako nije spremna ni da se nakašlje kako treba, što je i sama rekla. Od tada su navodno nastali i problemi u porodici.

- Poznato je da Jelena ne voli ljude koji izigravaju žrtvu, naročito da ona sama bude jedna od njih, pa je i nakon same operacije htela dati do znanja kako je lav i da joj obična operacija ne može ništa. Ona je takva, pravi borac, ne posustaje, a uz to njena energija i mentalna snaga su neverovatni. Zato je izazvala probleme u porodici, jer su svi njeni, naročito suprug Duško, majka Divna i tetka Danijela govorili kako treba da se čuva, da joj se stanje ne pogorša, što je ona slabo slušala - govori izvor blizak Jeleninim prijateljima i nastavlja:

foto: Kurir

- Ona je bukvalno dan nakon operacije stala na noge, a koliko je bila istrajna da bude po njenom govori i podatak da se odmah par dana nakon iste, pojavila na snimanju Zvezda Granda. Njeni su joj govorili kako je bolje da odmara u krevetu, jer su snimanja iscrpljujuća i traju po celi dan. Ona je surovi profesionalac i nije htela da odugovlači zakazane obaveze, pa se redovno pojavljivala na snimanju, doduše, sprečena je bila da igra, kao što to uvek radi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.