KRISTIJANOVO NAJJEZIVIJE ISKUSTVO Ujela me je za ponos i otkinula parče, hirurzi nisu mogli ništa...
Foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

ispovest

KRISTIJANOVO NAJJEZIVIJE ISKUSTVO Ujela me je za ponos i otkinula parče, hirurzi nisu mogli ništa...

Kristijan Golubović je već nekoliko puta pričao svoje neverovatne životne priče, a ona o problemu sa njegovim polnim organom dugo se prepričavala

Objavljeno:

Na društvenim mrežama, profilu koji opisu život devedesetih, podsetili su se situacije koja je Kristijanu promenila život.

Naime, njegova ljubav sa jednom devojkom, mogla mu je doći glave.

foto: Damir Dervišagić

- Nekad sam imao dugu devetku, a sad kratež! Kad sam bio mlad, devojka me je oralno zadovoljavala i u jednom trenutku mi je stegla zubima ponos i prosiktala: "Ajde me sad varaj!".

- U tom trenutku je zagrizla koliko je mogla, otkinula vrh i ispljunula ga! Ja sam krvav izleteo iz sobe, rekao ocu šta se desilo i izleteo na ulicu. Uleteo sam u taksi i rekao da vozi u bolnicu. Vozač je mislio da sam ranjen.

foto: Printskrin Fejsbuk / Трешерана ДЕЛУКС™

- U bolnici sam upoznao jednog dečka koji je umirao od raka i poželeo mu da ozdravi. Kada sam bio na operacionom stolu, moj otac je stigao sa mojim glavićem kojeg je pronašao na podu sobe.

- Međutim, on se već potpuno isušio i smanjio, i nije ga bilo moguće prišiti. U tom trenutku, čujem da je onaj dečko umro i pitam njegovu porodicu da mi doniraju njegov glavić koji su mi na kraju prišili.

Kad me danas pitaju da li funkcioniše kako treba, ja im kažem: Ne samo da je funkcionalan, nego i poboljšan", priča je koju je Kristijan Golubović ispričao i tokom učešća u rijalitiju "Farma".

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.