SORAJI OTAC OTKRIO VELIKU TAJNU! Saznala da ima brata u Hrvatskoj, a on je veoma USPEŠAN KOŠARKAŠ! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

krio ga je 18 godina

SORAJI OTAC OTKRIO VELIKU TAJNU! Saznala da ima brata u Hrvatskoj, a on je veoma USPEŠAN KOŠARKAŠ! (FOTO)

Starleta Soraja Vučelić donedavno nije znala da ima polubrata u Hrvatskoj!
Objavljeno:

Kada joj je otac nedavno priznao da nije jedinica, ona se od sreće rasplakala. Istog trenutka, pozvala je brata M. V. mobilnim telefonom i ugovorila susret.

Njen polubrat nedavno je proslavio punolestvo i igra za jedan košarkaški tim u Hrvatskoj. Iako u početku nije želela da priča o ovim saznanjima, Soraja je odlučila da otvori dušu.

foto: Printscreen Instagram

"Iako sam oduvek želela da imam brata, otac mi nije rekao da zapravo tamo negde u Hrvatskoj živi moj polubrat. Nismo imali priliku da se upoznamo, sve do pre nekoliko nedelja, kada sam se s njim čula telefonom. To mi je polubrat po ocu, ima 18 godina i živi u Zadru, tamo igra košarku. Rekao mi je da je odličan đak i da planira da upiše fakultet. Ponosna sam, iako ga još nisam srela. Kada mi je tata nedavno priznao da M. V. postoji i da želi da se upoznamo, bila sam presrećna. Oduvek sam želela da imam brata. Kada sam imala svega tri-četiri godine, stalno sam tražila brata. Dogovorili smo se da on za nekoliko nedelja, kada mu se završi košarkaška sezona, dođe u Srbiju", uz osmeh priča Soraja, koja ne želi da otkriva njegov identitet jer on nije javna ličnost i ne želi da se povlači po medijima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.