MARKU BULATU ZAPALJEN AUTO SA DEČJIM KOLICIMA UNUTRA: To nije sve, DA LI JE I ŽIVOT PEVAČA U OPASNOSTI?
Foto: Facebook/Marko Bulat

strašno!

MARKU BULATU ZAPALJEN AUTO SA DEČJIM KOLICIMA UNUTRA: To nije sve, DA LI JE I ŽIVOT PEVAČA U OPASNOSTI?

Pre dva sata na istom našem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu - napisala je njegova žena
Objavljeno: 10:01h

Auto pevača Marka Bulata zapaljen je jutros na parkingu ispred njihovog stana!

Policija je odmah izašla da izvrši uviđaj. Markova supruga Marija tvrdi da je neko podmetnuo požar.

foto: Instagram/Marko Bulat

– U aprilu 2016. godine, u noći moje vantelesne oplodnje koja nije uspela mom suprugu je ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil 2004. godište. Krađu smo prijavili i do danas nas niko nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kada saznajemo da postajemo roditelji smešta nam se afera kokain kojom je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Juče sve novine objavljuju rođenje našeg deteta i evo… Pre dva sata na istom našem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu!!! Policija je izvršila uviđaj i nedvosmisleno potvdila da se radi o namerno izazvanom požaru! Pi*ko nesrećna, šta je sledeće?! Dođi, izađi, kaži!!! Da li će bar policija obaviti šta treba? - rekla je žena Marka Bulata.

foto: Instagram/Marko Bulat

Podsetimo, Marko i njegova supruga su nedavno prošli kroz životnu dramu, pošto su dobili ćerku koja je rođena u 27 nedelji trudnoće. Tek pre nekoliko dana oni su devojčicu čije ime je Dorotea doveli kući, posle dva i po meseca provela u inkubatoru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.