NAKON TOLIKO GODINA ZORANA ZA ESPRESO PRIZNALA: "Još uvek se sećam straha da su svi najbliži dobro..."
Zorana Stefanov, Foto: Privatna arhiva

otvorila dušu

NAKON TOLIKO GODINA ZORANA ZA ESPRESO PRIZNALA: "Još uvek se sećam straha da su svi najbliži dobro..."

Neke situacije su ostale večno urezane u njeno sećanje.

Objavljeno:

Ovih dana se navršava deset godina od velikih poplava koje su 2014. pogodile neke delove naše zemlje, a najviše je tada stradao Obrenovac.

U tom Obrenovcu i tada i sada živi pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Zorana Stefanov.

Njoj je poplava tada uništila dom, uništene su joj sve stvari, a među tim stvarima su čak i njene fotografije iz detinjstva, pa joj je tako ta poplava uništila i značajne uspomene iz detinjstva.

Ispovest Zorane Stefanov o poplavama u Obrenovcu
Ispovest Zorane Stefanov o poplavama u Obrenovcufoto: Instagram

Nakon toliko godina Zorana je za Espreso kakve uspomene je vežu za tu katastrofu i da li uopšte bilo koja osoba može da se oporavi nakon takve prirodne nepogode.

- Prošlo je dosta godina od tada, a kao klinka nekako sam sve to gledala nekim drugim očima, sigurno drugačije nego što bih sada. Meni i društvu u to vreme je bilo bitno da smo na okupu i da smo živi i zdravi. Jedan strašan događaj za sve ljude koje je ta katastrofa zadesila, mnogo uspomena i domova je izgubljeno - rekla je Zorana za naš portal, a potom priznala koje mračne uspomene iz tog perioda nikada neće moći da izblede.

Njoj je poplava tada uništila dom, uništene su joj sve stvari, a među tim stvarima su čak i njene fotografije iz detinjstva
Njoj je poplava tada uništila dom, uništene su joj sve stvari, a među tim stvarima su čak i njene fotografije iz detinjstvafoto: Instagram

- Kako sve uspomene blede i ova je, ali još uvek se sećam scena spašavanja života ljudi iz poplavljenih kuća i straha da su svi najbliži dobro i da su se živi i zdravi izvukli iz potopljenih područja. Obrenavac je danas još izgrađeniji grad nego pre poplava, a tragova na taj događaj gotovo da i nema. Bilo i ne ponovilo se! - rekla nam je Zorana na kraju razgovora.

Inače, Zorana se udala posle rijalitija u kom je učestvovala. Ona sada ima i porodicu, a pored porodice, ona uskoro ima nameru da se malo više posveti svojoj muzičkoj karijeri.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.