KAD NENAD ČANAK UHVATI ŽENU, ONDA STEGNE I NE PUŠTA: Voditeljka okrenula LEĐA i pokazala POZADINU, a on se PRIPIO..
Foto: Printscreen/Instagram/enapopov

DA LI JE REALNO OVO?

KAD NENAD ČANAK UHVATI ŽENU, ONDA STEGNE I NE PUŠTA: Voditeljka okrenula LEĐA i pokazala POZADINU, a on se PRIPIO..

Voditeljka skinula kilograme, pa pokazala telo, ali i muža

Objavljeno: 09:35h

Poznata voditeljka Ena Popov je već godinama u skladnom braku sa biznismenom Nenadom Čankom i sa njim ima dve ćerke, Riju i Milu, a sada je rešila da napravi pauzu od posla i ode na zasluženi odmor sa suprugom.

Voditeljka je na društvenim mrežama i te kako aktivna, a kako je poslednjih par dana uživala na porodičnom putovanju, svoje pratioce počastila je i fotografijom u kupaćem kostimu.

Ona je rešila da ode korek dalje, pa je nakon crnog kupaćeg, pokazala i beli, ali i supruga Nenada koji je grli.

1 / 8 Foto: instagram/Enapopov

On je stegao i nije puštao svoju dragu, a u prvom planu je ipak bila i voditeljkina zanosna pozadina.

O njenoj lepoti naširoko se priča, međutim nije tajna da je često kuburila sa kilogramima, te da je zbog viška telesne težine često nailazila na negativne komentare koji su i te kako uticali na njeno samopouzdanje. Međutim, tome je došao kraj. Ena je smršala i pokazala svoju vitku liniju i zategnuto telo!

Podsetimo, poznato je da je Nenad pre Ene bio u ljubavi sa jednom drugom voditeljkom, Tanjom Vojtehovski. Deset godina starija Tanja i Nenad su bili u skladnoj vezi, međutim ipak je došlo do rastanka.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:52

ENA POPOV OTKRILA SVE O MUŽU: Bavi se poljoprivredom, STARIJI JE OD NJE! Potom šokirala: Zbog OVOGA sam obrisala sve sa Instagrama

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.