ZAŠTO JE GOCA ŽIVELA U OVAKVIM USLOVIMA? Posle toliko godina iznela SUROVU ISTINU: Bilo je PREŽIVLJAVANJE
Foto: R.Z./ATAImages

novo

ZAŠTO JE GOCA ŽIVELA U OVAKVIM USLOVIMA? Posle toliko godina iznela SUROVU ISTINU: Bilo je PREŽIVLJAVANJE

Borila se kao zmaj

Objavljeno: 15:41h

Goca Tržan prisetila se svojih dana provedenih u rijalitiju pa je otkrila kako je izgledalo to vreme provedeno tamo, kao i da li bi opet bila učesnik tako velikog projekta:

- Ljudi koji idu u rijaliti tog tipa da se tamo predstavljaju u startu greše. Survajver je preživljavanje. Mi kada smo bili nismo imali šta da jedemo,stvarno smo živeli u jezivim uslovima, ja sam se vratila sa ožiljcima na licu, od nehigijene. Drugačije je bilo sve. Bilo je ekstremno teško, ali u takvu sezonu bih se opet prijavila - rekla je Goca za Kurir.

1 / 6 Foto: R.Z./ATAImages

Podsetimo, Goca je u Survajveru i pobedila, a kako je otkrila nakon takmičenja to joj je bila jedna od najboljih odluka.

- Survajver je treća najbolja stvar koja mi se desila u životu, posle udaje i rođenja ćerke. Borila sam se kao zmaj! Brzo sam se navikla na nedostatak hrane i higijene. Ali, bude li mi neko spomenuo pirinač u narednih godinu dana, biće svađe! Na Filipinima sam smršala sedam kilograma - izjavila je Goca po dolasku u Srbiju. Pevačica nije bila rečita po pitanju svoje pobede u rijalitiju.

Bonus video:

05:22

Goca Tržan pred koncert

(Espreso / Kurir/ Marko Jović/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.