TALENTOM ODUŠEVIO CELU NACIJU, A ZA TO VREME BORIO SE SA OPASNIM POROKOM: Tada su mogli ORGANI DA MU POPUCAJU
Glumac, Foto: prentscreen/youtube/MILJAN M.

otvoreno je govorio

TALENTOM ODUŠEVIO CELU NACIJU, A ZA TO VREME BORIO SE SA OPASNIM POROKOM: Tada su mogli ORGANI DA MU POPUCAJU

Glumac iza sebe ima uspešnu karijeru, a o svom poroku iskreno je pričao

Objavljeno: 13:36h

Glumac Bane Vidaković od početka otvoreno govori o svojim problemima sa porocima. Mnogi smatraju da ga je buran život sprečio da ostvari svoj pun glumački potencijal, ali on ni za čim ne žali.

Kako je otkrio, heroin je prvi put probao 1979. godine, nakon čega je počeo njegov pakao sa opijatima.

- U naše vreme, to je bilo normalno. Heroin su donosili studenti koji su kobajagi studiraju ovde, a u stvari se tako izdržavaju. Mi klinci do tada smo pušili travu, a kad se ovo pojavilo, to je planulo. U roku od godinu dana, ceo Beograd, uglavnom onaj njegov intelekutalni deo, bio je navučen, zato što smo bili mladi i ludi i želeli smo sve da probamo. U ono vreme bih probao i otrov - rekao je glumac gostujući na Hype televiziji.

Odlučio je da želi da stavi tačku na zavisnost
Odlučio je da želi da stavi tačku na zavisnostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je vreme prolazilo on je sve više padao u zavisnost, a najviše ga je povredilo kada su njegovi prijatelji počeli da umiru od HIV-a.

- Već posle nepune godine sam izgubio kontrolu i shvatio sam koje se opasnosti tu kriju. Ipak, nastavio sam, iako me je gomila prijatelja iz osnovne i srednje upozoravala. Onda sam devedesetih shvatio da nema mnogo mojih prijatelja, da su se mnogi razbežali po svetu ili razboleli od droge, da imaju HIV. Najbolji od njih su najgore završili - objasnio je Vidaković i dodao:

Uvek je otvoreno govori o svojim problemima sa porocima
Uvek je otvoreno govori o svojim problemima sa porocimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kupovao sam opijate, imao sam para, ali kad su se poslovi smanjili i kad su Minu počeli da zovu ljudi kojima se dugovao novac, počeli su problemi. Otišla je u Holandiju, potom su i deca otišla kod nje.

Ipak, odlučio je da želi da stavi tačku na zavisnost. Od tada otvoreno govori o problemima sa porocima u nadi da će ljudima biti svetli primer da se klone opijata.

Kako je vreme prolazilo on je sve više padao u zavisnost
Kako je vreme prolazilo on je sve više padao u zavisnostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zapitao sam se hoću li da se bavim glumom ili ovim? Glumu sam voleo dovoljno da sam bio spreman da istrpim šta treba. I, nije bilo lako, uopšte. Dugo i teško sam se skidao, na suvo, bez ikakvih lekova. Namučio sam se, ležao sam kod moje jadne majke Grozde, ona mi je donosila supice i presvlaku. Kad sam sve završio, otišao sam kod prijateljice doktorke da mi izvadi krv i kaže koliko sam oštećen. Rekla mi je da sam imao mnogo sreće, sve mi je bilo u redu. Upozorila me je da se više nikada ne skidam na suvo, jer mogu svi organi da popucaju - rekao je glumac.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hype TV/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.