ONA I DANAS IZGLEDA KAO ATOMSKA BOMBA, A IZA SEBE IMA 2 BRAKA: Ovako priča o BIVŠIM MUŽEVIMA, ovo bi retko ko rekao
Glumica, Foto: prentscreen/instagram/srna.lango

bila je iskrena

ONA I DANAS IZGLEDA KAO ATOMSKA BOMBA, A IZA SEBE IMA 2 BRAKA: Ovako priča o BIVŠIM MUŽEVIMA, ovo bi retko ko rekao

Glumica iz dva braka ima dva sina

Objavljeno:

Glumica Srna Lango ostvarena je na profesionalnom planu, ali, pored uspeha u karijeri, njen privatni život uvek je zanimao javnost.

Dobro je poznato da je Srna Lango bila u braku sa glumcem Irfanom Mensurom, koji se, ipak, završio razvodom. Kada su se Srna i Irfan upoznali,oboje su imali decu iz prethodnih brakova: ona sina Aleksu, on sina Filipa.

Par je, potom, u braku dobio sina Pavla, koji se takođe, kao i roditelji, bavi glumom, te smo ga najpre gledali u seriji "Pogrešan čovek".

– Gledajući roditelje, shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama – kazao je jednom prilikom Pavle.

Pavle Mensur, sin Srne Lngo i Irfana Mensura
Pavle Mensur, sin Srne Lngo i Irfana Mensurafoto: Damir Dervišagić

Srnin stariji sin Aleksa iz prvog braka postao je producent.

Aleksa je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli. Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov. Sada planira da započne privatni biznis sa svojim ocem – pričala je ranije Srna Lango.

Šta Srna Lango danas kaže o svojim bivšim muževima?

U jednoj emisiji voditeljke Sanje Marinković tema su, kao i obično, bili muško-ženski odnosi, a izjava glumice Srne Lango da ima dva divna bivša muža mnogima se dopala.

– Ja ne znam šta nije jasno. Ja sam imala dva divna braka i imam dva divna bivša muža, trenutno nemam trećeg, ali Bože moj – rekla je Srna Lango tom prilikom.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/M.R/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.