ONA JE BILA PRE SANDRE PEROVIĆ I OLIVERE KOVAČEVIĆ GLAVNA NA RTS: O VELIKOJ LEPOTICI su 2007. godine SVI BRUJALI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ko se seća?

ONA JE BILA PRE SANDRE PEROVIĆ I OLIVERE KOVAČEVIĆ GLAVNA NA RTS: O VELIKOJ LEPOTICI su 2007. godine SVI BRUJALI

Počela je na BK televiziji, a zatim je godinama krasila televizijske stanice, važila je za lepoticu

Objavljeno:

Novinarka Olivera Kovačević, prepoznatljivo je lice RTS-a godinama unazad. Bila je urednica Zabavnog programa, dok na njeno mesto, pre nekoliko meseci nije došla Sandra Perović.

Ipak, retki pamte, da je pre Sandre i Olivere urednica Sandra Šuša. Počela je na BK televiziji, a zatim je godinama krasila televizijske stanice, važila je za lepoticu.

1 / 9 Foto: A.K./ATAImages

Da bi vam lakše osvežili sećanje, Sandra je bila urednica u periodu kada je Marija Šerifović pobedila na "Evroviziji", odnosno 2007. godine.

1 / 4 Foto: Printskrin:Youtube/Tv arhva

- Reč je o ogromnom projektu. To je jedna od najvećih manifestacija na svetu, od koje su komplikovaniji samo otvaranje i zatvaranje Olimpijskih igara. Mi smo sada u fazi kada se sve što je bilo na nivou ideja praktično realizuje. A to, prema novim propozicijama takmičenja, podrazumeva organizaciju dva polufinala i finale, doček, boravak i ispraćaj više od deset hiljada gostiju iz 43 zemlje, uključujući i 1.500 novinara, tokom petnaestak dana. Sve zajedno nije samo briga Radio-televizije Srbije već i grada Beograda i države. A sve to u saradnji sa supervizorskom grupom koja vodi Pesmu Evrovizije - rekla je tada Sandra Šuša.

Bonus video:

00:10

Konstrakta se pojavila pred novinarima na galeriji u zgradi RTS-a

(Espreso / Telegraf/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.