OVAKO NEŠTO MOŽE DA OBUČE SAMO MOĆNA ŽENA: Brena oduvala pola Srbije kad se pojavila na Pinku, KAKVA MAČKA
Lepa Brena, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVAKA joj ČAST

OVAKO NEŠTO MOŽE DA OBUČE SAMO MOĆNA ŽENA: Brena oduvala pola Srbije kad se pojavila na Pinku, KAKVA MAČKA

Svi su je gledali kao omamljeni

Objavljeno:

Slavna pevačica Lepa Brena gostovala je u emisiji Ami G Show, a bila je, kao i uvek, na visini zadatka što se tiče odevne kombinacije.

Za ovu priliku se odlučila na žensko odelo kraljevskoplave boje koje, čini blago strukiran plišani sako i pantalone širokih nogavica, koje dugonogoj pevačici savršeno stoje.

Lepa Brena je mudro odabrala visoke potpetice
Lepa Brena je mudro odabrala visoke potpeticefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Elegancija s jedne strane, dok s druge nema tog gledaoca koji kao omamljen nije gledao u svedenost i jednostavnost detalja koji su upotpunjavali ovaj izgled.

Savršeno kombinovane minđuše u istom tonu kao i samo odelo, narukvice koje su dodale notu sofisticiranosti, sve ovo je činilo jedan jak i odlučan kombo koji je samo naša pevačica mogla da iznese.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naravno, Lepa Brena je mudro odabrala visoke potpetice crne boje koje upotpunjuju sam look, a tu su i da razbiju stereotip odela kao dosadnog.

Čini se da je proteklih godina sve više javnih ličnosti odlučuje da izađe iz zone klasike i komfora, te oblače ozbiljne komade koji odaju poseban utisak jakih i moćnih žena, uz dašak razigranosti zahvaljujući izboru materijala i boja.

Bonus video:

02:11

LEPA BRENA HTELA DA ODUSTANE OD KARIJERE: Za mladu i zgodnu devojku postoje 2 ishoda! Otkrila sve o iskušenjima u kojima se našla

(Espreso / Glossy/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.