KAKVA DAMA, ČOVEČE! Omiljeni glumac iz serije "Tajna vinove loze" pokazao ZGODNU MAMU, a evo ko ja zapravo LJILJA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskreno iz srca

KAKVA DAMA, ČOVEČE! Omiljeni glumac iz serije "Tajna vinove loze" pokazao ZGODNU MAMU, a evo ko ja zapravo LJILJA

Ona je glavni krivac što se on bavi glumom

Objavljeno:

Glumac Marko Vasiljević predstavio se domaćoj publici kroz niz maestralno odgiranih uloga u domaćim serijama, a mnogi su ga zavoleli kroz lik Stevana Jakovljevića, profesora biologije i učesnika Velikog rata u filmu "Zaspanka za vojnika", Predraga Gage Antonijevića.

Ipak, to nije jedina njegova uloga koja ga je učinila veoma zanimljivim među domaćom publikom. U seriji "Tajna vinove loze" Marko igra sina Slobode Mićalović, a njegovu pravu majku retko kada imamo prilike da vidimo s njim u javnosti.

Iako je poprilično popularan, Marko retko kada želi da o svom privatnom životu govori u javnosti. Ipak, bilo je trenutaka kada je s ponosom pokazao svoju porodicu i otkrio ko mu je tokom života bio najveća podrška.

Marko je otkrio da je jako vezan za svoju majku Ljiljanu
Marko je otkrio da je jako vezan za svoju majku Ljiljanufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ove dve prelepe dame su uvek bile tu za mene, pružajući mi neizmernu ljubav, a ne tražeći ništa za uzvrat. Hvala vam... Tetka Bilja i mama Ljilja - napisao je posle premijere "Zaspanke za vojnika".

Marko je tada otkrio da je u privatnom životu jako vezan za svoju majku Ljiljanu, koja ga je podrila od samih glumačkih početaka.

On je jednom prilikom za Kurir otkrio da je upravo ona zaslužna za to što je on danas to što jeste.

- Majka je kriva što sam se "zarazio". Bavila se recitovanjem i ona me je upisala u rodnom Vrbasu na dramsku sekciju. Oduvek sam znao da je to posao za mene. Primljen sam iz prvog puta na glumu u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić. Nije mi tada bilo važno ko prima klasu. Znao sam samo da ne želim da se selim za Beograd. Kasnije sam shvatio da je vrlo bitno kod kojeg si profesora - rekao je ranije za "Kurir" Marko.

Marko Vasiljević
foto: Printscreen Instagram

Ovaj skromni dečko poreklom je iz Vrbasa, ima 32 godine, a mnogi kažu da je pred njim velika i blistava karijera, koja u poslednjih nekoliko godina ide samo uzlaznom putanjom.

Bonus video:

01:00

Deponija u Banjskom Polju

(Espreso / Glossy / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.