CAKANA ISPROZIVALA KOLEGINICE: Njena izjava se MNOGIMA NEĆE SVIDETI, ove reči SEKU KAO MAČ
Dragica Radosavljević Cakana, Foto: © ATA Images

BRUTALNO ISKRENA

CAKANA ISPROZIVALA KOLEGINICE: Njena izjava se MNOGIMA NEĆE SVIDETI, ove reči SEKU KAO MAČ

"Mnogo se otišlo u stranu, pevačice pevaju o svemu što nije srpsko, samo zato što se to sluša negde po Evropi ili svetu." rekla ej Cakana

Objavljeno:

Pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana kaže da danas svako ko sebe nazove pevačicom može da peva u halama i koncertnim dvoranama po zemlji, da se sa time ne slaže i da se nekada znalo ko može da stane pred hiljade ljudi sa mikrofonom ispred sebe.

- Nije mi jasno kako danas svaka šušumiga može da stane pred ljude i da peva! Do skoro to nije bilo tako, ne znam šta se dešava i ko je to dozvolio, ali mislim da neke norme treba da se postave. Svako ko danas sebe nazove pevačicom može da peva po halama, trgovima i u salama za koncerte. Morao si u moje vreme mnogo da guliš da bi došao do nekog publiciteta i da bi bio prihvaćen u narodu - rekla je ona, a kako se na društvenim mrežama navodilo to da li je mislila na mlađu koleginicu Aleksandru Prijović, pevačica nije želela da imenima bilo koga spominje:

- Ne treba niko da se svađa sa kolegama i da pravi skandale, ali bih volela da se svi mi koji smo da tako kažem na estradi okrenemo tradiciji i da je negujemo. Mnogo se otišlo u stranu, pevačice pevaju o svemu što nije srpsko, samo zato što se to sluša negde po Evropi ili svetu. Treba da negujemo svoje neke stvari, a ne da pevamo o sultanima i šta ti ja znam čemu.

Dragica Radosavljević Cakana ispozivala koleginice
Dragica Radosavljević Cakana ispozivala koleginicefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Cakana je šokirala javnost i nedavno kada se u emisiji kod Sanje Marinković pojavila bez zuba u studiju. Cakana je skrivala rukom osmeh i usne jer je imala problem koji je morala da reši, ali je uprkos svemu tome pokazala da je profesionalac, pa nije htela da otkaže gostovanje.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/D.L. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.