LEGENDARNA SLAĐA JE LUDO VOLELA 19 GODINA MLAĐEG! ZAVRŠILI SU NA SUDU ZBOG PORODIČNOG NASILJA: Pretrpela je TRAUMU
Slađana Milošević sa bivšim dečkom, Foto: Instagram printscreen/a.sladjanamilosevic

užasno!

LEGENDARNA SLAĐA JE LUDO VOLELA 19 GODINA MLAĐEG! ZAVRŠILI SU NA SUDU ZBOG PORODIČNOG NASILJA: Pretrpela je TRAUMU

Bivšeg dečka je prijavila za nasilje, bila je ludo zaljubljena u njega

Objavljeno:

Avangardna umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je Fonetu njena prijateljica Biljana Petrović.

Milošević je umrla u Zemunskoj bolnici, posle kraće bolesti, a datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Slađana Milošević imala je tešku i čudnu životnu priču dokazuje i to da je ni loš izbor muškarca je nije zaobišao.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

Ona je doživela i brutalno porodično nasilje od svog partenera, koji je bio 19 godina mlađi, zbog čega je završila na sudu. Na zakazanom suđenju odbila je da svedoči protiv tadašnjeg partnera, koji se sumnjiči da je bio nasilan prema njoj.

Incident, posle kog je on uhapšen dogodio se u martu 2020. godine, a Treće osnovno tužilaštvo protiv njega je podnelo optužni predlog zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

Ko je bivši dečko Slađane Milošević?
Ko je bivši dečko Slađane Milošević?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, Slađana je je povukla neočekivani potez kada je svoje prethodno svedočenje povukla i time onemogućila da se njeno svedočenje nadalje koristi na sudu, u svrhu dokazivanja partnerove krivice.

- Nažalost, svi znaju za aferu koju sam ja imala, ali poznato je da u mojoj porodici svi na ljubav čekaju po 30 godina, tako se nadam da će i sa mnom biti. Sve može u životu da se prevaziđe, ali izdaja ne. Ne odustajte nikada od ljubavi, ona je svuda oko nas - rekla je ona tada.

Kako se pisalo ranije, Slađana je bila u ljubavi sa 19 godina mlađim muškarcem. Putem društvene mreže Instagram Slađana je delila njihove zajedničke trenutke.

Da nisu imali problem sa tim da veza bude poznata javnosti, dokazuje i razmena njihovih poruka od 12. februara 2020. godine.

Slađana Milošević iza sebe ima jednu "bračnu probu" koja je trajala nepuna 24 sata i veruje da su u idealnom braku bili Žan Pol Sartr i Simon de Bovoar.

Bonus video:

01:11

PEVAČICA DOŽIVELA BRUTALNO PORODIČNO NASILJE! Nakon BATINA od 19 godina mlađeg partnera Slađana progovorila o NOVOJ LJUBAVI!

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.