UPOZNAJTE ZGODNOG KUMA NOVAKA ĐOKOVIĆA! BIO JE U VEZI SA ANOM IVANOVIĆ, BAŠ JE MACAN: Venčao je Noleta i Jelenu
Novak Đoković, Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

niste znali

UPOZNAJTE ZGODNOG KUMA NOVAKA ĐOKOVIĆA! BIO JE U VEZI SA ANOM IVANOVIĆ, BAŠ JE MACAN: Venčao je Noleta i Jelenu

Kum Novaka Đokovića nekada se zabavljao sa Anom Ivanović

Objavljeno:

Novak Đoković i dalje je u Americi. Posle Kalifornije, gde se družio sa filmskim i NBA zvezdama, proslavljeni teniser obreo se u Majamiju. Od turnira je odustao, ali – ne i od uživanja na sunčanim plažama Floride. A tamo mu društvo, između ostalih, pravi kum i veliki prijatelj Mark Stilitano.

Ako vam je njegovo ime poznato, da, to je on. Bivši dečko Ane Ivanović. I zgodni Stilitano se nekada bavio tenisom, a sa lepom Beograđankom ga je 2013. godine upoznao upravo Novak.

No, ta priča bila je kratka i odavno je završena. Ana je danas srećno udata za Bastijana Švajnštajera, a i Mark je srećno oženjen.

Ani Ivanović slomio srce, Novaka i Jelenu venčao
Ani Ivanović slomio srce, Novaka i Jelenu venčaofoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kum Novaka Đokovića potiče iz imućne engleske porodice. Veći deo života proveo je u Monte Karlu. Posle kratke sportske karijere (nije se baš proslavio u svetu "belog sporta") posvetio se biznisu i porodičnoj firmi, velikoj i uspešnoj kompaniji za izgradnju jahti, aviona i vozova.

Kako se pisalo u vreme dok se zabavljao sa Anom, firma ima više od trideset hiljada zaposlenih i posluje na svim kontinentima u 25 zemalja. Markova majka je takođe veoma uspešna poslovna žena koja se bavi prodajom elitnih nekretnina na Azurnoj obali.

1 / 6 Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stilitano je 2018. godine pred oltar odveo zgodnu rusku manekenku Ingu Kiseljevu, sa kojom je dobio sina i ćerku. Zajednička strast su im putovanja, što možemo da vidimo i na njegovom Instagramu.

Novakove mečeve prati kad god je u mogućnosti i često ga viđamo u VIP loži sa njegovom porodicom i stručnim štabom. Više puta je bio Noletov gost u Beogradu, bio mu je i kum na venčanju sa Jelenom, a ovih dana dva velika druga provode se pod suncem Floride.

Bonus video:

04:10

NOLE POKAZIVAO ZABRINJAVAJUĆE ZNAKE?! Teniski analitičar: Mora da reši JEDAN OSNOVNI PROBLEM koji ga ugrožava U SVEMU!

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.