ŠUŠKA SE DA SE TEODOSIĆ RAZVODI, A SOFIJA POTVRDILA DA SE RASTALA OD MUŽA: Nekada je bila Miloševa LJUBAV, a sad...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

FRAPIRANI SMO

ŠUŠKA SE DA SE TEODOSIĆ RAZVODI, A SOFIJA POTVRDILA DA SE RASTALA OD MUŽA: Nekada je bila Miloševa LJUBAV, a sad...

Veza i odnos Miloša Teodosića i Sofije Rajović bila je glavna tema medija, a onda...

Objavljeno: 13:37h

U jeku skandala oko razvoda glumica Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića javnost su uzburkala nova šušukanja! Naime, svuda se priča da je okončala svoj brak i fatalna lepotica Sofija Rajović. Ona je to danas i potvrdila.

Mnogima je zapalo za oko kako ljubavne probleme i isto vreme imaju i Sofija i Miloš, nekada najlepši par na našoj javnoj sceni.

Dugo se šuškalo da su seksepila glumica i voditelja i sportista otpočeli romansu, ali su se oni mesecima skrivali od objektiva i svetla reflektora. Međutim, 27. juna 2015. godine Sofija je rešila da stane na put svim glasinama i objavila je njihovu zajedničku sliku na svom Instagram profilu uz opis "MI".

Sofija tada nije želela da daje izjave za medije
Sofija tada nije želela da daje izjave za medijefoto: instagram/sofijarajovic

Ali brzo su usledile nevolje u raju, jer su paparacu počeli da ih prate u stopu, a košarkaša je to posebno nervirali.

- Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna, rekao je za Blic dobro obavešten izvor te 2015. godine.

Inače, Teodosića već godinama prati glas da odmah raskida vezu, čim krene mnogo da se piše o njegovom ljubavnom životu. Čini se da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnost.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sofija tada nije želela da daje izjave za medije, ali je na svojim društvenim mrežama imala zanimljivu objavu, što su mnogi protupačili da bila upućena Teodosiću.

"Naši prinčevi na belom konju su se pretvorili u uspavane lepotice, pepeljuge, snežane, ledene kraljice... Čestitam momci na uspehu", poručila je Sofija svojevremno.

Čini se da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnost
Čini se da po svaku cenu želi da sačuva svoju privatnostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, glumica Sofija Rajović je potvrdila da se razvela.

- Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću... Bilo je lep dok je trajalo. Razvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kežem na tu temu, zaključila je ona za Pink.

Bonus video:

00:22

Teodosić predvodi slavlje Zvezde

(Espreso/Stil kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.