OBJAVA NAJBOLJEG DRUGA KSENIJE PAJČIN ĆE VAS RASPLAKATI: Ove reči SEKU KAO MAČ, a tek da vidite nju...
Neguje sećanje na prerano preminulu pevačicu., Foto: Nenad Kostić

POTRESNO

OBJAVA NAJBOLJEG DRUGA KSENIJE PAJČIN ĆE VAS RASPLAKATI: Ove reči SEKU KAO MAČ, a tek da vidite nju...

Neguje sećanje na prerano preminulu pevačicu

Objavljeno:

Pevačica Ksenija Pajčin nije sa nama već 14 godina.

Podsetimo, Kseniju je ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda 16. marta, a zatim je sebi oduzeo život. Iako je prošlo toliko godina od ove jezive tragedije, pevačica nije zaboravljena.

Imitator Goran Stojičević Karamela je jedan od njenih bliskih prijatelja koji neguje sećanje na prerano preminulu pevačicu.

Koliko Ksenija nedostaje Goranu vidi se i na njegovom storiju
Koliko Ksenija nedostaje Goranu vidi se i na njegovom storijufoto: Nenad Kostić

Karamela je na svom Instagram profilu objavio video sa Ksenijom, sa datumima njenog rođenja i smrti - 03. 12. 1977-16. 03. 2010, uz uplakani emotikon i crno srce.

Na samom snimku se piše "Zauvek u mom srcu".

Koliko Ksenija nedostaje Goranu vidi se i na njegovom storiju na kom je podelio deo emisije gde njih dvoje sede u restoranu i uživaju u hrani i druženju. Inače, naš najpoznatiji imitator na svaku godišnjicu Ksenijine smrti objavi snimak ili fotografiju, prisećajući se nezaboravnih trenutaka, a mnogo puta je rekao medijima da mu Ksenija užasno nedostaje.

- Molio sam Kseniju da dođe kod supruge i mene dva dana pred tragediju. Kad mi nedostaje, pustim njene pesme i emisije gde je bila. Isto tako i moj sin. Sa Ksenijinom majkom Ljubicom sam u kontaktu, vreme ne leči rane. Država treba da se pozabavi nasiljem nad ženama.

- Dvanaest punih godina uz njene slike, slušajući njene pesme i gledajući njena TV gostovanja pokušavam da oživim trenutke provedene sa njom. Svake godine posećujem njen večni počinak ne samo 16. marta već kada god osetim da mi nedostaje. Nemam šta drugo da kažem - ispričao je Karamela za domaće medije 2022. godine.

Gubitak Ksenije Pajčin je teško pao i Zvezdanu Slavniću sa kojim je pevačica bila u vezi.

- Poslednji put sam se čuo sa njom pre 20 godina, pričali smo kako je, šta, je l' sve okej. Kad se njoj desila ta tragedija, bio sam u zatvoru, video sam te neke njene poslednje emisije i činilo mi se da me dozivala tada da je pozovem, nisam bio u mogućnosti, ne što nisam hteo... Pomogao bih i nekom koga ne poznajem, a ne njoj, koja mi je obeležila jedan deo života - rekao je Slavnić za emisiju "Minsko polje".

1 / 6 Foto: Dragan Udovičić

Podsetimo, prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj.

Pevačica je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je maneken imao samo izlaznu ranu na temenu, što je ukazalo na to da je Filip ubio Kseniju, a onda pucao u sebe.

Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pre tragedije, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Bonus video:

01:34

NEMOJ DA TE PUCAM, GEPEKUJEM! Karamela o ludom vremenu: Znao sam da će se naljutiti zbog teksta, ali nisam hteo da ga menjam!

(Espreso / Telegraf/ J.G./ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.