14 GODINA OD UBISTVA VELIKE KSENIJE PAJČIN: SVEŽ BUKET CRVENIH RUŽA i velika TUGA na GROBLJU
14 godina smrti Ksenije Pajčin, Foto: Nenad Kostić

TUGA

14 GODINA OD UBISTVA VELIKE KSENIJE PAJČIN: SVEŽ BUKET CRVENIH RUŽA i velika TUGA na GROBLJU

Svake godine dolazi na današnji dan dolazi njena porodica, kao i najbliži saradnici i prijatelji

Objavljeno: 13:19h

Danas se navršava 14 godina od smrti jedne od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima Ksenije Pajčin.

Na grob ubijene pevačice svake godine dolazi na današnji dan dolazi njena porodica, kao i najbliži saradnici i prijatelji.

U ranim časovima, pre nego što će njeni najmiliji doći, nepoznata osoba stavila je svež buket crvenih ruža, naslonjen na grob Pajčinove.

Ksenija Pajčin
foto: KURIR

Podsetimo, 16. marta 2010. godine Ksenija je nađena mrtva u svom stanu, a da je pored nje je nađeno telo crnogorskog manekena Filipa Kapisode.

- U utorak oko 17 časova komšija koji živi prekoputa čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao jer ga je čuvao uvek kada su Ksenija i njena majka odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Ipak, pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu, koja je odmah došla. Kada je ušla, videla je tela Ksenije i Filipa u lokvi krvi" - ispričala je tada za medije komšinica koja je želela da ostane anonimna.

- Ksenijin glas je odzvanjao „Volim te“, pa „Ne volim te“, „Hoću da te ostavim“. Ali, bez obzira na svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju. Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa – pričala takođe jedna od komšinica.

Bonus video:

00:50

Ksenija Božović za Kurir Televiziju

(Espreso/Kurir/Marko Jović Prenela:MS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.