BOLNI DETALJI IZ ŽIVOTA BORISA KOMNENIĆA RAZARAJU DUŠU! GLUMAC ĆERKU NIJE VIDEO 5 GODINA: Nije bilo LAKO biti ON
Boris Komnenić, Foto: Milan Maricic/ATAImages

niste znali!

BOLNI DETALJI IZ ŽIVOTA BORISA KOMNENIĆA RAZARAJU DUŠU! GLUMAC ĆERKU NIJE VIDEO 5 GODINA: Nije bilo LAKO biti ON

Zbog rata u Hrvatskoj ćerku nije video pet godina, a o tom bolu otvoreno je govorio

Objavljeno:

Boris Komnenić, proslavljeni glumac i stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, preminuo je pre dve godine nakon teške bolesti.

Ostao je upamćen po ulozi Saše Popadića iz "Boljeg života". Na televiziji je ostvario niz uloga, od kojih su najpoznatije: „Tajvanska kanasta“, „Bal na vodi“, „Sivi dom“, „Kad porastem biću Kengur“, „Sedam i po“, „Vratiće se rode“, „Montevideo, Bog te video“, „Ljubav i mržnja“, „Sinđelići“...

Rođen je 29. marta 1957. godine u Puli, gde je nakon završene gimnazije, upisao Fakultet dramskih umetnosti.

Ko je bio Boris Komnenić?
Ko je bio Boris Komnenić?foto: Milan Maricic/ATAImages

Glumac je izbegavao da govori o privatnom životu, a poznato je da je iza sebe imao jedan brak.

Naime, osamdesetih godina prošlog veka bio je u braku sa izvesnom Rene. Na odluku o razvodu uticalo je to što se nisu dobro poznavali, priznao je on jednom prilikom.

- I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - ispričao je glumac.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Iz braka sa Rene dobio je ćerku Nike, koja mu je podarila unuku, ali čije je odrastanje propustio jer je ona tokom rata živela sa majkom u Hrvatskoj.

„Nismo se videli od izbijanja rata jer, iz nepoznatih razloga, nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim. Ne umem ni da objasnim koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspevao da ih ostvarim, a oni su mi samo obezbeđivali informacije da su njih dve dobro. Najgora je bila ta neizvesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to ćerkine najosetljivije godine u kojima nisam učestvovao i taj period je praktično zauvek izgubljen. Pokušavam da to ne ponovim s unukom i nadam se da ću u tome uspeti“, pričao je glumac.

Njihov prvi susret dogodio se u Ljubljani posle pet godina.

„Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena jer krv nije voda, a divni odnosi, na sreću, traju do danas“, ispričao je glumac.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:42

SAHRANJEN BORIS KOMNENIĆ: Glumac ispraćen na večni počinak, porodica NEMA OD BOLA (VIDEO)

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.