MILENA POPOVIĆ IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Njeno BUJNO POPRSJE ubrzava disanje, a ovo je TAJNA NJENOG IZGLEDA
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

KO BI REKAO

MILENA POPOVIĆ IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Njeno BUJNO POPRSJE ubrzava disanje, a ovo je TAJNA NJENOG IZGLEDA

Ni ovog puta nije odstupila od svog uobičajenog imidža i omiljenog karmina.

Objavljeno: 15:25h

Milena Popović udovica Olivera Ivanovića ima više od 128.000 pratilaca na Instagramu. Redovno objavljuje svoje fotografije i dobija na stotine komplimenta od muškaraca širom sveta koji su očarani njenom lepotom.

Ima i onih koji poput nevernog Tome smatraju da atraktivna crnka nije toliko lepa i u prirodi, i tvrde da koristi brojne filtere kako bi "ispeglala" lice kako bi na fotografijama koje objavljuje na mrežama bila što lepša.

Milena je odlučila da otkrije tajnu svoje lepote, pa je uz fotografiju koju je objavila na mrežama samo kratko poručila:

- Filter pod imenom Pavlović Jelena - napisala je Milena i tagovala je svoju šminkerku. Na ovaj način ona je jasno stavila do znanja da svoju prirodnu lepotu samo vešto istakne šminkom, te da ne koristi bilo kakve filtere na Instagramu.

I u rukama profesionalnog šminkera ona nije odstupila od svog uobičajenog imiža. Naglasila je oči i uz pomoć ajlajnera dodatno vizuelno izdužila dobivši mačkast izgled. Besprekoran ten je upotpunila vrlo blagim rumenilom, dok je na usne stavila nud karmin kojoj joj je omiljen. Da bi naglasila lepotu lica kosu je podigla u neobaveznu punđu, puštajući da joj nekoliko pramenova neobavezno uokviruje lice.

Usledili su brojni komplimenti muškaraca na njen post. - Neverovatno lepa žena.

- Imaš prelepe oči.

- Draga Milena, predivni ste.

- Kako si lepa slatka dušo.

- Pre svega dama za svako poštovanje.

- Oj lepoto nad lepotom.

- Najlepša žena na celom svetu.

- Najslađa i najlepša - bili su samo neki od brojnih komplimenta na njen račun.

Podsećamo, u nedavnoj izjavi za Srećnu republiku Milena je otkrila kako doživljava brojne komplimente koje dobija od muškaraca na mrežama.

- Ja ne mogu sad da budem lažno skromna i kažem da mi to ne znači. Naravno da svakom čoveku, bez obzira na to da li je u pitanju žena ili muškarac prijaju lepi komentari, ali samo u toj nekoj meri i u okviru društvenih mreža. Ali, apsolutno ne smatram da je fizički izgled zaista najvažnija stvar na svetu. Ja sam srećna kad mi kažu da sam lepa i pametna, da sam hrabra, to mi više prija nego kad se samo ističe lepota. Ali, društvene mreže i služe da svako može da vam napiše šta misli. Ja gledam na to kao na simpatičnu stvar - rekla je tada Milena Popović.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/RepublikaSrećna Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.