Zagarantovana zabava uz „dIvan show“! Eva, Palica i Nadežda šokirali Gajića, ovakve ih do sada niste videli
dIvan show, Foto: Kurir

ne propustite!

Zagarantovana zabava uz „dIvan show“! Eva, Palica i Nadežda šokirali Gajića, ovakve ih do sada niste videli

I ove subote „dIvan show“ donosi novu dozu zabave, smeha do suza, ali i zanimljivih i do sada neispričanih priča jer u studio Ivana Gajića stižu Eva Ras, Nadežda Biljić i Branko Babović (Đuro Palica).

Objavljeno:

Popularni glumci su pričali na razne teme, spomenuli su razne klanove u svom esnafu, približili autoru i voditelju emisije glumački svet i šta je zapravo istina kada se skloni crveni tepih i ugase refletktori.

Nadežda je otvoreno pričala o porodici, suprugu i sinu, ali i muzičkim takmičenjima. Svojevremeno svi su bili i učesnici rijaliti formata, te su se prisetili tog perioda, otkrili zanimljive momente, a kada su na red došle Gajićeve igrice, tu su se tek odlično snašli, pa je zabava dodatno upotpunjena.

Milica Stanimirović je kao i svake nedelje istraživala šta se na internetu najviše pretražuje o glumcima i pevačici, dok je Maša Kostić ponovo iskazala svoju kreativnost u svojoj rubrici „Mašin izazov“ gde je nova javna ličnost morala da odgovori na njen izazov.

1 / 2 Foto: Kurir

Marija Vitez je dala svoj sud o modnim kombinacijama poznatih, pa je pored toga što je proglasila pogodak i promašaj nedelje dala i nekoliko jako zanimljivih modnih saveta.

Ne propustite danas od 15 časova zagarantovanu zabavu samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

01:40:41

DIVAN SHOW S02E23

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.