I OVO SMO DOŽIVELI... Ava Karabatić se KANDIDUJE NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Posle ovoga više NIŠTA neće biti ISTO
Ava Karabatić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

novo

I OVO SMO DOŽIVELI... Ava Karabatić se KANDIDUJE NA PARLAMENTARNIM IZBORIMA: Posle ovoga više NIŠTA neće biti ISTO

Starleta, rijaliti učesnica i voditeljka rešila je da pokuša

Objavljeno: 14:59h

Starleta, rijaliti učesnica i voditeljka Parova Ava Karabatić, odlučila je da se kandiduje na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj.

Ona se pre nekoliko godina kandidovala za predsednika susedne države, u jeku "kampanje" je objavljivala i škakljive fotografije, a sada se obratila javnosti i priznala da na izbore izlazi bez stranke.

Ona se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama i napomenula da je na poslednjim izborima imala problema sa prikupljanjem glasova, "jer iza sebe nije imala mašineriju".

Ava Karabatić se kandiduje na parlamentarnim izborima
Ava Karabatić se kandiduje na parlamentarnim izborimafoto: Damir Dervišagić

Njenu objavu prenosimo u celosti:

"Poštovani građani/birači RH, s ponosom vas obaveštavam da sam odlučila da ponovo istupim na političku scenu, kandidaturom na parlamentarnim izborima. Iskrenost mi je uvek bila vrlina, zato sam i pobeđivala u rijaliti formatima, tako sam i s vama podelila zašto sam bila u dužoj medijskoj pauzi. Za ljude koji ne znaju, iza mene je bio težak period borbe s alkoholizmom, bila sam na odvikavanju, i ne sramim se toga. Nisam krala, nisam nikom štetila, već samoj sebi. Već punih 7 meseci nisam okusila ni kap alkohola, i osećam se odlično, puna energije da se borim dalje", napisala je Ava i opisala potencijalnim glasačima kakva je:

"Za sebe ću ukratko reći da sam renesansna provokativna žena, barokne osobenosti, romantičarskih pogleda i kosmički slobodna. Ovim putem bih zamolila ostale zastupnike da priznaju da su u problemu alkoholizma, to nije nikakva sramota, jer ja i dok sam bila na rubu tog problema nisam radila neke stvari koje danas gledam na političkoj sceni i ne mogu da verujem da se to zaista događa. Jedino logično objašnjenje je pijanstvo. Moj slogan ove godine je 'otreznimo se!'. Uskoro izbacujem i politički program".

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Ava je potom progovorila i o predsedničkim izborima od pre nekoliko godina:

"Iako sam se već davno kadidovala na predsedničkim i parlamentarnim izborima, suočila sam se sa izazovom prikupljanja potpisa, jer iza sebe nisam imala nikoga da me gura i podrži. I ove godine se borim sama, bez stranke iza sebe, ali moja strast i predanost nisu oslabile, već su samo dobile na snazi. Nikad mi nije bila namera, niti sam blesava da mislim da mogu postati predsednica, htela sam samo sakupiti dovoljan broj glasova za kandidaturu da se mogu sučeljavati s političarima i da pokažem ljudima moju borbenu stranu, bez dlake na jeziku i da dobro razmisle za koga će glasati na parlamentarnim izborima za koje verujem da imam šanse. Verujem u snagu demokratije i u važnost uključivanja svih građana u politički proces. Hvala svima koji prave FB grupe podrške itd. Ja ću se takođe angažovati na društvenim mrežama i idemo jako. Pratite novosti na mom Instagramu, FB i TikToku-u."

Bonus video:

02:55

BLIZANCI IZ NIŠA SA 16 GODINA GENIJALCI! Napravili robota MIROSLAVA, a otkrili su nam i zašto se tako zove! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/story.hr/prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.