"UPLAŠIO SAM SE I NE MOGU..." Gaga Nikolić je JEDNOM REČENICOM njemu ZAPEČATIO SUDBINU: Posle toliko godina priznao
Gaga, Foto: Dragan Kadić

prošlost

"UPLAŠIO SAM SE I NE MOGU..." Gaga Nikolić je JEDNOM REČENICOM njemu ZAPEČATIO SUDBINU: Posle toliko godina priznao

Njihov susret na setu je prava anegdota

Objavljeno: 08:18h

Glumac Predrag Vasić osvojio je srca publike sa filmom "Montevideo" gde je tumačio lik Stanoja.

Međutim, on je prvi put pred kamere stao još 2006. godine, kada je imao svega devet godina u filmu "Četvrti čovek", te francuskom filmu "Largo Winch". Igrao je Vaneta u ratnoj melodrami "Sveti Georgije ubiva aždahu“.

Ove role omogućile su mu da se još u detinjstvu upozna sa čarima koje nosi glumački posao, ali i legendarnim glumcima. Mladi umetnik je gostujući u podkastu "Bindž" otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa legendarnim Gagom, što je mnoge nasmejalo do suza.

- Kad sam imao sedam godina snimili smo film "Četvrti čovek". To je bila moja prva uloga, a ja u kadru vidim Dragana Nikolića i Nikolu Koja. Meni je Dragan najomiljeniji glumac i najdivniji čovek. Ja sam tad bio baš malo dete, ovolicni kao ovaj sto - započeo je Vasić.

Međutim, bio je uplašen da stane pred kamere, a onda je na scenu stupio Gaga Nikolić, koji je jednom rečenicom ubedio mladog glumca da ustane i tako pokazao kakav je čovek bio.

Bio je uplašen da stane pred kamere
Bio je uplašen da stane pred kamerefoto: Printscreen Instagram/pepivasic

- Ja sam sedeo oko ponoći sa mamom. Snimali smo u Smederevu. Sedim u stolici i mnogo sam se uplašio. Nisam smeo da stanem pred kamere - priča Peđa i dodaje:

- Dragan Nikolić prolazi i samo dobacuje "Alo, sine! Šta radiš to?", ja odgovaram ništa. Traži da pređemo tekst, a ja sam se uplašio i ne mogu. Odgovara mi: "Ma šta si se uplašio. Hajde da se igramo!". Razmišljam, ja volim da se igram, što da ne.

Legendarni Gaga uspeo je da ga oslobodi straha, ali i da mu pomogne da shvati koje su čari glume.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

- Mi prođemo tekst i shvatim tu glumačku igru gde je najvažnije da se igramo. Dragan Nikolić mi je najveći uzor. Nas dvojica smo radili još dva filma posle toga "Sveti Georgije ubiva aždahu" i "Montevideo" - priča Vasić.

Njih dvojica podelili su kadar i u hit serijalu "Montevideo", a njihov susret na setu je prava anegdota.

Legendarni Gaga uspeo je da ga oslobodi straha
Legendarni Gaga uspeo je da ga oslobodi strahafoto: Dragan Kadić

- Najzanimljivije je bilo tokom snimanja filma "Montevideo". Ja sam Gagu već znao, a on se pojavio na setu i krenuo da se pozdralja sa nama, mladim glumcima. Ja sam bio poslednji u tom špaliru, Gaga se upoznao sa svima, a kada je mene video povikao je: "Sine, pa gde si sine?!". Mi smo se izgrlili i izljubili, a druge kolege su se pitale "Vidi ovaj mali, kako on sad zna Gagu?" - rekao je Peđa.

Bonus video:

01:26

GAGA I MILENA NISU IMALI SAMO 1 KUĆU NA MORU! Od Rosa do skrivenog sela u zalivu sa 45 meštana! Ovde su provodili poslednja leta

(Espreso / Kurir / Igor Matić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.