UDALA SE SRPSKA PEVAČICA: Godinama se prijavljivala za ZVEZDE GRANDA, svi je pamte po OGROMNIM GRUDIMA
Nataša Vodeničar, Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

rekla je "da"

UDALA SE SRPSKA PEVAČICA: Godinama se prijavljivala za ZVEZDE GRANDA, svi je pamte po OGROMNIM GRUDIMA

Godinama se prijavljivala za takmičenje, a sada je izgovorila "DA"

Objavljeno:

Nataša Vodeničar privlačila je veliku pažnju u „Zvezdama Granda“ i stekla status najupornije takmičarke ikada, a danas je lepa plavuša izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku.

Par je odlučio da napravi intimnu proslavu te su se na večnu ljubav zakleli u prisustvu kumova.

Mlada je zablistala u jednostavnoj venčanici, sa cvetnim detaljima u kosi, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo.

Nataša je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa venčanja, nakon čega je usledilo pregršt čestitki i lepih želja.

Nakon što je izgovorila „da“ svom izabraniku pevačica je ponosno otkrila da je svom prezimenu dodala i muževljevo, te je sada Vodeničar Manojlović.

Osim toga, mnogi su primetili da je Nataša promenila frizuru, pa je mnogi nisu prepoznali, obzirom da su je upamtili sa dugom plavom kosom. Pevačica sada ima prirodniju nijansu kose i paž frizuru.

Podsetimo, Nataša Vodeničar takmičila se u „Zvezdama Granda“ i nekoliko sezona izazivala ogromnu pažnju, kako žirija, tako i publike.

Bonus video:

05:41

BRESKVICA JE BILA FAVORIT PUBLIKE I OŠTEĆENA JE KAO ŠTO SAM JA BIO! Andrija Jo tvrdi: Nije joj sada lako, znam kako joj je

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.