MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO VAN SEBE NAKON ĆERKINE ISPOVESTI: Donela konačnu odluku, evo šta će BITI SA NJOM nakon Elite
Anđela Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI U NEVERICI

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO VAN SEBE NAKON ĆERKINE ISPOVESTI: Donela konačnu odluku, evo šta će BITI SA NJOM nakon Elite

Anđelina mama Aleksandra Šparavalo oglasila se za medije, te poručila da ju je ćerkina ispovest jako uznemriala.

Objavljeno:

Anđela Šparavalo danas je otvorila dušu i u suzama, pred milionima gledalaca "Elite", iznela prljav veš sopstvene porodice - roditelje je optužila za zanemarivanje, ispričala da nikada sa njima nije imala blizak odnos, jer su sve rešavali novcem, te da je njen mlađi brat zbog toga, ali i navodno brutalnih bračnih svađa roditelja, navukao strahove i traume, zbog čega je postao asocijalan.

Anđelina mama Aleksandra Šparavalo oglasila se za medije, te poručila da ju je ćerkina ispovest jako uznemriala.

- Sva se tresem, ne verujem šta ona priča, ne mogu da dođem sebi! Pričala je prvo da njeni roditelji imaju savršeni brak, vidite li vi da ona nije normalna, njoj treba psihijatar! Ona nije normalna, ne mogu da verujem šta priča.

Anđelu roditelji šalju u Manastir nakon Elite
Anđelu roditelji šalju u Manastir nakon Elitefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Majka učesnice "Elite" sve vreme je ponavljala da je njena ćerka imala sjajno, bezbrižno detinjstvo.

- Imala je svu ljubav ovog sveta, pa znaju i njene drugarice, svaka njena drugarica je poželela da ima roditelje kao što ih Anđela ima! Nikada nije bila kažnjena, laže da je imala ograničeni izlazak, dolazila je kad je htela. Molim Boga da mi produkcija omogući razgovor s njom oči u oči, da meni u oči kaže ono što priča tamo! Ako moj muž i ja nismo brinuli o deci, evo, sve da zakopam u sanduk sada, i sina i sve! Dođe iz grada, po sat vremena pričam s njom, budna je čekam, da vidim da li ima neki problem... Ne znam da li je skrenula, ovo me brine, ili ovo radi zbog Bojane. Ja ne prepoznajem svoje dete.

Na pitanje kako reaguje na Anđeline priče o ocu Aleksandru koji je, prema njenim rečima, uvek bio izrazito strog i za decu strah i trepet, Aleksandra kaže da je reč o neistini, a osvrnula se i na priče da joj je sin asocijalan, te da nije u dobrim odnosima sa svekrvom.

Majka Anđele Šparavalo tvrdi da njena ćerka sve laže
Majka Anđele Šparavalo tvrdi da njena ćerka sve lažefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Sram je bilo, to ću joj reći u oči! Šta ona sve izmišlja... Ne znam šta će posle, jedino da ide da se zamonaši u neki manastir. Pravi se žrtvom, ne mogu da verujem da još plače na ove izmišljotine. Sva sam u goloj vodi, muž mi je na sastanku, on kad ovo bude čuo... Ne mogu sebi da dođem. Ne znam kako mi je svrkrva, ne smem da je okrenem na telefon, ugradila je stent... Nije istina da mi je sin povučen, on je sportista, igra košarku, s drugarima je, divno dete, ne mogu da vam opišem. Kaže da živi kod babe, a ne živi! Gore sprat nije sređen, oni žive u prizemlju, ona nema uslove gore da živi. Otišli smo u stan, kunem vam se u Ostrog, jer gore nismo imali uslove da živimo, a ona to ne priča. Kaže da ja nisam mogla da živim sa svekrvom, pa ja sam sa njom bolja nego sa mojom majkom! Anđela je kod babe samo kad je leto, ode tamo, drugačije je, kuća, imaju dvorište, pa zbog toga.... Ili posle škole, pa nema prevoz, pa svrati do babe jer je bliže, pa dođe moj muž po mene. Mi išli u provode?! Kako je pričala Darjanu da se njeni vole, da imaju savršen brak?! "Ja bih volela da živim kao moji roditelji", to je pričala.

Aleksandra Šparavalo ne može da prepozna ćerku
Aleksandra Šparavalo ne može da prepozna ćerkufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Bojana Pavlović, Anđelina partnerka čijoj se vezi njeni roditelji od početka glasno protive, ispričala je da joj se svojevremeno poverila da je uhvatila majku kako se dopisuje s nepoznatim muškarcem, te da ima zaključanu prepisku u telefonu, da bi se potom ispostavilo da je reč o muškarcu koji joj je mušterija, budući da je Aleksandra frizerka. Objasnila nam je i to.

- Imam odnos sa svojim mušterijama takav da mi napišu:"Hej, Saki, gde si, kad može šišanje", tako funkcionišemo. Mušterije su mi kao porodica, 15 godina držim salon, pratim ih i na Instagramu, i žene i muškarce. To moj muž zna, nikada nije izljubomorisao, nikada! Zna da šišam muškarce, nikada nije provodio vreme u salonu, da me kontroliše. Muž me nikada nije napadao niti vređao, nikada! Sa njim, da kucnem u drvo, funkcionišem odlično od prvog dana. Ne znam zbog čega ide protiv nas, verovatno jer nismo podržali ovu žvalavu, ovog manipulatora. Ne znam ko joj više puni glavu. Ne znam kako će moći posle ovih laži da nas pogleda u oči. Da li zna da treba da se vrati kući, da živi sa nama? Da li zna šta je sve taj otac činio za nju? Ne znam da li ju je ova okrenula protiv nas, ne znam šta joj priča i šta joj radi ispod pokrivača.

Takođe, Aleksandra demantuje ćerkine optužbe da su decu zapostavili zbog izlazaka.

Aleksandra demantuje ćerkine optužbe da su decu zapostavili zbog izlazaka.
Aleksandra demantuje ćerkine optužbe da su decu zapostavili zbog izlazaka.foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Mi nismo ti tipovi, ja odem da se vidim s mojim drugaricama, popijem kafu, dođem kući. Ne izlazimo nešto, ne živimo tako, kao moderni parovi neki, koji su u modernim brakovima. Moj muž ima poverenje u mene, nikada ga nisam proveravala, nemamo takav odnos kako ona sad priča.

Posle svega što je čula i videla od svoje ćerke, Aleksandra kaže da je više ne prepoznaje.

Aleksandra Šparavalo kaže da ne može da prepozna svoju ćerku
Aleksandra Šparavalo kaže da ne može da prepozna svoju ćerkufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ne mogu da verujem šta osećam prema svom detetu, kao da mi je dušmanin! Ovo nije moje dete! Stalno nam je pričala:"Ne mogu da verujem kakve roditelje imam", mi se ovde zezamo, pustimo muziku, znate li vi kakav mi je muž... Išla je sama u Sutomore na more, pustili smo je, nikada joj nismo branili ništa. Ni izlaske! Samo, ako bude malo kasno, ja je zovem da mi se javi, da vidim gde je, da li je sve OK, da li da legnem ili da je čekam... Volela bih da mi Veliki šef omogući da dođem, da čuje čitava javnost, gde god - u Šiša bar, kod Drveta mudrosti, da je pogledam u oči i pitam:"Anđela, zbog čega nas toliko mrziš? Šta se s tobom desilo?". Znate koliko nas ljudi ceni i poznaje u Aranđelovcu, ne znam kako da ih pogledam u oči, šta da im kažem?! Ovo nije igra, ovo je život nečiji - zaključila je Aleksandra Šparavalo za Pink.rs.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink/D.T.Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.