NA OVU HRVATICU SRBI REŽU VENE! OPALILA GOLU FOTKU ISPOD TUŠA, MOKRE OBLINE U KRUPNOM KADRU: Zumirate DEO PO DEO
Nives Celzijus, Foto: Instagram printscreen/nivescelsius

dobra kao dobar dan!

NA OVU HRVATICU SRBI REŽU VENE! OPALILA GOLU FOTKU ISPOD TUŠA, MOKRE OBLINE U KRUPNOM KADRU: Zumirate DEO PO DEO

Podijelila je prizor sebe ispod tuša, i to u sićušnom kupaćem kostimu koji otkriva puno

Objavljeno: 21:03h

Atraktivna Nives Celzijus je poznata po svojim bujnim oblinama i oskudnim fotografijama koje neretko deli na Instagramu, a ovog je puta pozirala ispod tuša.

- U Švici ne fali Celzijusa... - napisala je u opisu objave.

Popularna starleta je poslednjih nekoliko dana u Švicarskoj, pa je svoje pratitelje počastila s nekoliko izazovnih fotografija iz Berna, no poslednja fotografija je izazvala najviše reakcija.

Naime, 42-godišnja Nives podelila je prizor sebe ispod tuša, i to u sićušnom kupaćem kostimu. Objava je skupila veliki broj lajkova i komentara, a atraktivnu Nives i njeno telo pohvalili su mnogi.

Dok su neki, poput Ecije Ivušić, istaknuli njenu privlačnost jednom rečju, neki su joj odlučili slagati i stihove pune rima.

- Kuku Švica, kuku Ibiza, kuku šibica, retoromanski uči teta Nivica pa se puno švica onda mora da se vodom šprica, pod tušem se gica ki girica. A slušalica ne prestaje da šprica i teta Nivica sad čista blista i cvrkuće ka ptica, na retoromanskom zna već dva vica, ko se tušira odjeven, duplo šparica - glasio je jedan komentar.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/nivescelsius

- Kuku lele, kuku lele u Švici je 100 stupnjeva Niveskinih vele, vruće je vruće, novine kažu ljudi ostanite kod kuće, kuku ruku kuku ruku, teta Nivke, pita jedan Švicarac jel može dobiti tvoju ruku - stoji u drugom komentaru.

Bonus video:

00:05

Nives zaplesala u donjem vešu

(Espreso/Jutarnji.hr/L.B/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.