ODABRAO SEBI NAJBOLJE: Miloš Vujanović promovisao pesmu i spot, glavnu ulogu poverio ovoj lepotici…
Miloš i Zlata Vujanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit u najavi!

ODABRAO SEBI NAJBOLJE: Miloš Vujanović promovisao pesmu i spot, glavnu ulogu poverio ovoj lepotici…

Pevač je za sebe odabrao najbolje, u svakom smislu

Objavljeno: 22:49h

Posle višegodišnje pauze na muzičku scenu se u velikom stilu vratio Miloš Vujanović, koji je sinoć u prestoničkom restoranu Tomahavk predstavio pesmu “Put do pakla”.

Za ovu numeru vicešampion Zvezda Granda snimio je i visokobudžetni spot a glavnu ulogu poverio je, na veliko iznenađenje svih, svojoj supruzi Zlati.

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša prvi put se okušala kao glumica tako da nije čudilo što su nju i Miloša iz prvih redova podržavali upravo legendarna pevačica i istaknuti estradni umetnik.

U lepoj atmosferi, osim članova porodice i velikog broja predstavnika medija uživali su i direktor Granda Goran Šljivić, glumica Milica Tomašević i drugi prijatelji porodice i pesma je odmah nagrađena gromoglasnim aplauzom a usledilo je i još jedno iznenađenje kada se Vujanović latio mikrofona i sa svojim bendom otpevao nekoliko legendarnih pesama u novoj verziji.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Iako sam bio na diskografskoj pauzi to ne znači da sam sedeo skrštenih ruku, a večeras ste videli samo deo toga. Pesma, spot i kratki nastup samo su početak i spremam još mnogo lepe muzike a uskoro krećem i aktivnije da se bavim nastupima- otkrio je Miloš koji je pojasnio i zašto je pravio dugu pauzu:

- Čitav život sam sanjao da zasnujem srećnu porodicu i srećan sam što imam uz sebe svoja dva anđela, suprugu i ćerkicu. Kada sam saznao da ću postati otac, odlučio sam da smanjim broj nastupa i da budem uz svoju princezu u najbitnijim godinama odrastanja. Sada je ona dovoljno velika da mogu da se više posvetim karijeri, imam podršku svih i spreman sam da se vratim muzici koja je bila i ostala moja velika ljubav!

06:49

Miloš Vujanović izjava povodom nove pesme

Bonus video:

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.