NAŠA PEVAČICA JE HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, A JEDNOM JE SLUČAJNO OTKRILA I TARIFU: Cela SRBIJA je zanemela posle...
Racija je tada upala u lokal, Foto: Espreso

ko se seća?

NAŠA PEVAČICA JE HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE, A JEDNOM JE SLUČAJNO OTKRILA I TARIFU: Cela SRBIJA je zanemela posle...

Racija je tada upala u lokal, a onda...

Objavljeno: 19:22h

Vest da je naša pevačica uhapšena u Švajcarskoj uzdrmala je tada javnost. Ona se posle toga i oglasila za Espreso i otkrila o čemu je reč.

Racija je tada upala u lokal gde radi i uhapsila transrodnu pevačicu sa tri devojke i dva muškarca, koji se navodno bave najstarijim zanatom kao ona.

U svom stilu nam je tada otkrila istinu o skandalu koji je tresao naciju nedeljama.

Vest da je naša pevačica uhapšena u Švajcarskoj uzdrmala je tada javnost.
Vest da je naša pevačica uhapšena u Švajcarskoj uzdrmala je tada javnost.foto: Igor Živković

"Meni se to dešava na svakih par meseci, tako da sam ja na to oguglala. Prostitucija je usko povezana sa kriminalom, kriminal sa opijatima, opijati sa oružjem, a ja sam u toj "čorbi" začin, te upadnem u problem ni kriva ni dužna" - rekla je Elektra za naš portal tada pa dodala:

"Ti momci su imali nešto kod sebe, optužili su devojke da je to njihovo, a sa tim devojkama sam ja bila, te smo svi odleteli zajedno na 48h, ali nisu našli naše otiske već samo njihove."

Od tada je prošlo nešto malo više od godinu dana, a pevačica se dosta povukla sa scene. Da li je sve ovo uticalo na to, ostaje nam da vidimo.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Inače, Elektra je jednom prilikom otkrila i svoj cenovnik.

"Kod mene u Švajcarskoj dolaze sportisti, političari, običan narod... Par poznatih fudbalera je bilo kod mene, ali ne volim da pričam o imenima. Postoji diskrecija, zbog toga ja imam toliko klijenata. Trenutno na Balkanu imamo dosta prostitucije, sve četiri vrste prostitucije. Ženska je najeftinija. Sat je kod mene 400 do 1.000 franaka, odnosno oko 900 evra. Ako je završio za 5 minuta, to je to", rekla je Elektra u jutarnjem programu na Prvoj 2021. godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:22

Elektra Elit Mesa uz Aleksandra Prijovic

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.