CECA GA ODUVALA NA SUDU, A ON I DALJE PUN KAO BROD: Mili kupio NOVU MAŠINU, samo za one sa DUBOKIM džepom
Aleksandar Milić Mili, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

opa bato!

CECA GA ODUVALA NA SUDU, A ON I DALJE PUN KAO BROD: Mili kupio NOVU MAŠINU, samo za one sa DUBOKIM džepom

Mili iskeširao 100.000 € za besnu mašinu!

Objavljeno:

Aleksandar Milić Mili na snimanju novih emisija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pojavio u novom autmobilu, što je mnogima privuklo pažnju.

Mili je rešio da se ozbiljno počasti i kupio novi automobil marke Mercedes. U pitanju je "mercedes GT", koji inače vozi i popularna pevačica Dara Bubamara.

Kompozitor je za ovog četvorotočkaša iskeširao vrtoglavu svotu novca, a kako saznajemo njegova cena se kreće od 100.000 evra pa naviše.

Aleksandar Milić Mili kupio besna kola
Aleksandar Milić Mili kupio besna kolafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Član žirija „Zvezda Granda" je doskoro vozio takođe mečku, ali je sada rešio da džipa zameni limuzinom.

Iako je nedavno izgubio spor koji je imao s Cecom, Milija to izgleda nije preterano "udarilo po džepu" te je iz svega toga izašao samo jači za "mercedesa".

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, sve je počelo onda kada je Ceca shvatila da se Mili upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom što je otkrio izvor blizak njima.

- Dogovor je bio potpuno drugačiji, zbog čega je Ceca, nakon ovog saznanja, odlučila da angažuje advokate i da pokrene sudski proces protiv nekadašnjeg saradnika - ispričao je izvor.

- Problem je u tome što osoba koja ima vlaništvo nad fonogramima, ima prava da od apsolutno svih digitalnih platformi monetizuje novac. U prevodu, da naplaćuje i profitira. U trentuku kada su Ceca i Mili radili albume to nije bio dogovor. On je govorio da svaka pesma u celosti pripada Ceci, s obzirom na to da mu je rad na svakoj pesmi bio plaćen, te da je Ceca sama finansirala svaki svoj album u celosti. Mili je, dakle, kao saradnik, za svoj rad bio plaćen onoliko koliko je tražio i koliko je dogovoreno. Međutim, on je bez Cecinog znanja sebe upisao kao vlasnika fonograma - kazao je izvor.

Bonus video:

07:10

ARKAN JE UBIO DŽAMBU, A DŽEJ JE TO ZNAO I MORAO DA ĆUTI JK brutalna: Paradoks je da Ceca peva naslovnu numeru u filmu Nedelja

(Espreso/Grand/J. Jović/ A. Milinković/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.