ČIK POGODITE: Koji broj OBUĆE nosi Jelena Karleuša?
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

razmislite!

ČIK POGODITE: Koji broj OBUĆE nosi Jelena Karleuša?

Evo koji broj cipela nosi Jelena Karleuša

Objavljeno:

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira. Svih ovih godina vlada nesmanjeno interesovanje za njenu karijeru, porodicu, izgled, stil...

Ako se ima u vidu da je jedna od stavki koje se pretražuju na internetu koji broj cipela nosi Jelena Karleuša jasno je da znatiželji nema kraja.

Komentarišući njen stajling u jednoj emisiji Zvezde Granda, Saša Popović je u šali prokomentarisao da Jelena nosi patike broj 41.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

S obzirom da je visoka 178 cm to ne bi bilo ništa čudno. Ipak, nije tako.

- Imam više od 200 pari obuće, a od toga mi se ništa ne dopada. Ako nosiš broj 39, dođi, pokloniću ti jedne po izboru. Obožavam da devojkama poklanjam garderobu i cipele – poručila je muzička zvezda obožavateljki koja je želela da zna koji broj cipela nosi Jelena Karleuša.

JK je poznata po istančanom ukusu, ali i ljubavi prema brendiranoj garderobi.

Nijedan par obuće u njenom cipelarniku ne košta manje od 1.000 evra, a svojevremeno je otkrila da je za jedne čizme s potpisom Saint Laurent izdvojila čak 8.000 evra.

Bonus video:

05:31

JELENA KARLEUŠA IZNOSI MIŠLJENJA O KOLEGAMA: Ovako je nazvala Vojaža! Nije ostala imuna na Duškovu sliku: Koliko lep čovek...

(Espreso/Hello/Milan Petrović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.