ALEKSANDRA BESPLATNO DALA SAVET SVIM LJUBAVNICAMA: Danas živi SAN SVAKE SPONZORUŠE, evo kako je došla do MILIONERA
Aleksandra Subotić, Foto: Emilija Jovanović

interesantno

ALEKSANDRA BESPLATNO DALA SAVET SVIM LJUBAVNICAMA: Danas živi SAN SVAKE SPONZORUŠE, evo kako je došla do MILIONERA

Aleksandra Subotić otkrila "kako upecati milionera"

Objavljeno:

Starletu Aleksandru Subotić domaća javnost upoznala je kada je u 16. godini zatrudnela s navodnim partnerom njene majke Ljube Pantović, dok je bila u rijalitiju Farma.

Ubrzo je i Aleksandra postala rijaliti učesnica, pa je publika imala prilike da je gleda u Parovima i Zadruzi na Hepi, odnosno Pink televiziji.

Nakon udaje za novosadskog biznismena, Aleksandra se povukla iz javnosti neko vreme, rodila sina, a potom se našla u centru skandala kada je njena najbolja prijateljica Maja Marinković, zavela njenog supruga.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra se u međuvremenu pomirila sa njim, a sada je gostujući u jednoj emisiji na Hajp televiziji dala i savet devojkama koje su nesrećne u ljubavi i ljubavnicama.

"Što bi se ti takmičila sa nekom, uništavala nečiju sreću? Namunjiš se, središ se... Ja bih svim devojakama nesrećnim u ljubavi i ljubavnicama dala savet - središ se, napucaš se, odeš u skup lokal i sad ti tu sediš. Neko mora da te zapazi", rekla je Aleksandra, a na pitanje voditeljke "šta ako nema para da sedne u skup, ekskluzivni lokal" odgovorila:

"Pa, imaće za ceđenu narandžu. Ne, stvarno, Beograd je poznat po tome...", pričala je starleta. Pogledajte video:

Bonus video:

02:11

DESIGNURICU BIH DOVELA NA PREVASPITAVANJE Katarina Živković izabrala njega za duet: Inteligentan je, simpatičan i iritantan!

(Espreso/Mondo/D.P/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.