NIŠTA OD POMIRENJA: Haris i Melina TREBALO da idu na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE, ali je pevač to ODBIO, evo i zbog ČEGA
Haris i Melina Džinović, Foto: Dragana Udovičić, Antonio Ahel/ATAImages

NISU SE USAGLASILI

NIŠTA OD POMIRENJA: Haris i Melina TREBALO da idu na ZAJEDNIČKO PUTOVANJE, ali je pevač to ODBIO, evo i zbog ČEGA

"Melina je na put otišla s naslednicom i lepo su se odmorile, uživale su na egzotičnoj destinaciji" rekao je izvor.

Objavljeno:

Melina i Haris Džinović na sve načine su pokušavali da spasu brak, ali u tome nisu uspeli. Poslednji pokušaj u nizu bio je dogovor o odlasku na Maldive, koji takođe nije realizovan, a nakon čega su definitivno odlučili da se raziđu. Haris je odustao i kreatorka je, umesto s pevačem, na put otišla s njihovom ćerkom, s kojom je uživala skoro dve nedelje.

- Oni su se trudili da reše nesuglasice i probleme u braku, ali nije im išlo. Svaki pokušaj je zapravo bio promašaj. Poslednji u nizu je takođe propao. Bio je dogovor da zajedno otputuju na Maldive, gde inače idu parovi jer je okruženje takvo da su usmereni jedni na druge. Ali Haris je odustao od tog puta. Tada se definitivno znalo da od pomirenja nema ništa - rekao je izvor blizak porodici Džinović i dodao:

- Melina je na put otišla s naslednicom i lepo su se odmorile, uživale su na egzotičnoj destinaciji. Njihovo poslednje zajedničko putovanje na kojem je sve bilo u redu je Crna Gora. To je bilo pre nekoliko godina, od tada nigde zajedno na odmor nisu išli. Svako je išao svojim putem - zabršio je izvor.

Haris odbio da ide na Mladive sa Melinom
Haris odbio da ide na Mladive sa Melinomfoto: ATA IMAGES

Podsetimo, posle 22 godine ljubavi Džinovići su odlučili da stave tačku na svoj brak, a pre samo godinu dana Melina je dala intervju u kom je otvoreno govorila o ljubavi s Harisom, deci, svojim navikama..

- Mi smo sve cap, cap, cap. I za moj karakter je to najbolje. Fenomenalno je što je bilo jedno dete za drugim, sve se tako lepo složilo, kako treba da bude. Hari je uvek govorio: "Neće meni čiko u opštini reći sad sam ja venčan, ja ću reći kad sam ja venčan." I to je kod njega bilo tako, ja sam malo bila zbunjena, ali nije mi bilo ni nelogično, brzo je došla trudnoća i rekoh "hajde, nema veze". I sve kao sad ćemo, sad ćemo, ali život ide - rekla je ona pa dodala:

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

- Kad odlučite da ste venčani, vi ste venčani. Mi smo od prvog dana živeli, ja sam od prvog dana koristila to prezime i to mi je tako bilo prirodno. Prezivala sam se Galić. Ja sam to prezime osećala kao svoje. I opet, na kraju, to potpisivanje, osim te žurke, nije značilo nikakvu promenu u našim životima - istakla je kreatorka kroz osmeh u emisiji "Goca šou". Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

(Espreso/Kurir/Ljiljana Stanišić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.