MILICA KON SVE IZNENADILA KOMENTAROM O MLADOŽENJI IZ EMISIJE "BRAK NA NEVIĐENO": Ono što je rekla ŠOKIRALO JE SVE
Milica Kon, Foto: RTV Pink printscreen

svi detalji

MILICA KON SVE IZNENADILA KOMENTAROM O MLADOŽENJI IZ EMISIJE "BRAK NA NEVIĐENO": Ono što je rekla ŠOKIRALO JE SVE

Ipak ništa od braka?

Objavljeno:

Model i kaskader Marko Milovanović, koga su gledaoci imali ranije prilike da gledaju u našim rijalitijima, pokušao je da pronađe idealnu ženu za sebe u emisiji "Brak na neviđeno". Ta devojka sa kojom se on našao pred matičarem je Bojana Vlahović, koja je u prošlosti trenirala razne sportove.

– Više imam strah od žena nego od brzine, zato što su one nepredive, a brzinu sam napravim - rekao je Marko i naveo da ne voli da ga devojka proverava devojka sa kojom je u vezi.

S druge strane, na samom venčanju, pred matičarkom, mlada Bojana Vlahović je tvrdila da joj mladoženja nije "klinuo na prvu", ali je voditeljka Milica Kon primetila da su mladi ruke ledene i čak je zaključila na osnovu ponašanja mlade da se ona zapravo zaljubila i da zato Marka ne želi da gleda u oči. Možda je mlada bila zaljubljena, ali je na kraju rekla "Ne!", a to je bio odgovor i mladoženje, tako da od braka na kraju nije bilo ništa.

Komentar Milice Kon o učesniku emisije 'Brak na neviđeno'
Komentar Milice Kon o učesniku emisije "Brak na neviđeno"foto: prentscreen/youtube/braknaneviđeno

Inače, kada je opisisala mladoženju, na početku emisije, Milica Kon je rekla da je mali brz na okidaču. Na šta je tačno mislila pogledajte u snimku ispod.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.