SVADBA SLOBE RADANOVIĆA SLEDEĆE NEDELJE: Biće jače veselje nego SVADBA BRENE I BOBE? Sjatiće se CELA ESTRADA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ČESTITAMO

SVADBA SLOBE RADANOVIĆA SLEDEĆE NEDELJE: Biće jače veselje nego SVADBA BRENE I BOBE? Sjatiće se CELA ESTRADA

Sve je planirano za početak sledeće nedelje, tako da se sada obavljaju poslednje pripreme za proslavu.

Objavljeno: 09:09h

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, venčali su se u opštini i u crkvi, a slavlje su oraganizovali za prijatelje u restoranu koji je u pevačevom vlasništvu.

Međutim, pevaču je odavno san da napravi veliku svadbu za ogroman krug prijatelja, a kako prenose domaći mediji sve je planirano za početak sledeće nedelje, tako da se sada obavljaju poslednje pripreme za proslavu.

- Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba će biti u utorak u Beogradu - priča izvor za "Republiku" i dalje otkriva:

Pevaču je odavno san da napravi veliku svadbu za ogroman krug prijatelja
Pevaču je odavno san da napravi veliku svadbu za ogroman krug prijateljafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor.

Inače, nakon venčanja u Manastiru Dubnica u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, Sloba i Jelena su se sa gostima uputili u restoran pevačevog kuma.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su, kao što običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu tortu na dva sprata, koja je bila ukrašena cvećem. Budući da su napravili intimno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži, u lokalu su bila prazna mesta, dok su malu tortu sekli sa osmehom na licu, gledajući se sa puno ljubavi.

Bonus video:

04:55

Sloba Radanović izjava

(Espreso/Republika/D.L./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.