IVA ŠTRLJIĆ ZA ESPRESO O OCU i VELIKOM JUGOSLOVENSKOM GLUMCU: Prisetila se kako je bilo ODRASTANJE kraj njega
Foto: Privatna arhiva

EKSKLUZIVNO

IVA ŠTRLJIĆ ZA ESPRESO O OCU i VELIKOM JUGOSLOVENSKOM GLUMCU: Prisetila se kako je bilo ODRASTANJE kraj njega

Iva je za Espreso iskreno progovorila o odnosu sa svojim poznati ocem

Objavljeno: 22:45h
Bojana Savić

Zanosna lepotica Iva Štrljić jedna je od omiljenih glumica proteklih godina na našoj javnoj sceni, a dobro je poznato i da je ona ćerka slavnog glumca Milana Štrljića.

Gluma u njen život nije došla slučajno, budući da se u njenoj kući oduvek o njoj govorilo na najlepši mogući način. Njen otac je igrao u više od 60 filmova i stotinak TV serija, kao i u brojnim predstavama, a nas je zanimalo kakav je Milan kao tata.

Nije retkost da deca krenu stopama roditelja, a mnogi tvrde da im je to lakši put ka uspehu. Zanimalo nas je da li je to bio slučaj i sa njom.

Iva je za Espreso iskreno progovorila o odnosu sa svojim ocem.

- Mogu da pričam samo o sebi, o drugima ne. Niti volim da me stavljaju pod neke uopštene zaključke jer meni sigurno nije bilo lakše i niko nikada nije ni pomislio da mi je lakše jer je vidno koliko se sama za sebe borim od perioda Akademije do danas....Nisu mi roditelji "omekšavali" teške trenutke kojih uvek ima na putu ka uspehu, niti su bilo koga molili nešto za mene već su od mene napravili čvrstu ličnost koja ide svojim putem i ja sam na taj put ponosna, a i oni su ponosni na mene. Sugurno je takav način teži, ali sam zadovoljna što sam baš ovakva kakva jesam i što umem da se borim. Zahvalna sam svojim roditeljima što me nisu razmazili već su me osposobili da umem kad je nezgodno da se snađem, a ta veština je jako važna za zrelost i odrastanje - rekla je Iva za Espreso pa otkrila koliko joj je otac bitna figura u životu:

Ivini tata i mama, jedne zime...
Ivini tata i mama, jedne zime...foto: prentscreen/instagram/ivastrljicofficial

- Naravno da je bitna i to je lepo i to tako i treba da bude. Srećna sam zbog njegovih izvrsno odigranih uloga, posebno onih koje su obeležile jedno vreme kada sam još bila devojčica, a najviše zbog toga sto me je naučio da budem besprekorno odgovorna, profesionalna, da nikad nigde nikome ne zakasnim, da sa strašću radim svoj posao i da držim reč. Ta pravila su blago koje nosim sa sobom kroz ceo zivot i čija vrednost ne bledi, niti se troši, već vremenom postaje još dragocenija.

Srećna zbog njegovih izvrsno odigranih uloga
Srećna zbog njegovih izvrsno odigranih ulogafoto: Miša Obradović / Privatna arhiva Espreso.rs

Upitali smo glumicu da li otac daje primer kako njen partner treba sutra da je tretira.

- Otac je otac, a partner je partner. To su različiti ljudi i različite su i vrste ljubavi. Podrška tate kroz život jeste jako važna kao osećanje da ako vas zadese neki teskobni momenti imate to jedno snažno tatino rame na koje možete da se oslonite. U tom ramenu je najveća i najvažnija snaga tata. I jako je bitno da tate toga budu svesne i da to rame nema veze ni sa razvodima ni sa bilo kakvim okolnostima. Oslonac je i u vezi najvazniji, ona divna zlatna činjenica kad znaš da je tvoj muškarac za tebe uvek tu. Samo onaj muskarac koji zna kolika je važnost njegovog ramena i koji ume da ga učini udobnim najlakše i najlepše uđe i u srce - izjavila je glumica za naš portal pa se osvrnula na tinejdžerske dane i odnosa sa ocem koji je tada imala:

Otac je otac, a partner je partner
Otac je otac, a partner je partnerfoto: Miša Obradović/Privatna arhiva

- Nije bio strog, ali jeste držao do dobrog vaspitanja, do toga da treba dostojanstveno prolaziti kroz sve sto mi se dešava, da treba biti ljubazan i fin prema svima, razgovarati sa poštovanjem jer ta otmenost komunikacije i ophođenja pokazujete da umete damski da se ponašate.

Naše poslednje pitanje je bilo da li bi nešto promenila u odnosu da ocem.

- Volela bih da je mogao da bude prisutan više kada sam se nekim stvarima radovala pa da se radujemo zajedno jer je sreća veća kada je dupliraš - završila je glumica za Espreso.

Porodica
Porodicafoto: Instagram printscreen/ivastrljicofficial

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:32

IVA ŠTRLJIĆ S NIKAD BRUTALNIJIM DEKOLTEOM: Da mogu, i u teretanu bih išla ovako! BEZ OVOG DETALJA NE MOGU DA IZAĐEM

(Espreso / B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.