KAD SE SRPKINJA UDA ZA ŠEIKA ONDA DOBIJEMO OVO: Evo kako zapravo izgleda DOM Jelene bin Drai, UZMITE ČAŠU VODE
Jelenin dom obiluje modernim i raskošnim nameštajem., Foto: prentscreen/instagram/jelenabindrai

fotografije su tu

KAD SE SRPKINJA UDA ZA ŠEIKA ONDA DOBIJEMO OVO: Evo kako zapravo izgleda DOM Jelene bin Drai, UZMITE ČAŠU VODE

Dom obiluje modernim i raskošnim nameštajem, a tu su i fotografije

Objavljeno:

Jedna od najlepših Srpkinja Jelena bin Drai već godinama sa suprugom, arapskim šeikom Saidom bin Draijem, i naslednicima živi u Dubaiju, u malo je reći luksuznoj palati.

Jelenin dom obiluje modernim i raskošnim nameštajem.

Preovladava bela boja, sve je sređeno sa ukusom i sa mnogo stila, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem, palmama i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na ovom pogledu, koji je pravi raj za oči i odmor za dušu.

Bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, a 2008. godine udala se za šeika Saida bin Draija.

Njihovo venčanje imalo je posebnu simboliku i sve je bilo u znaku broja 4.

Jednom prilikom Jelena je za srpske medije otkrila da li zaista živi u haremu kako neki tvrde ili se radi o mašti onih koji prate njen život.

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te za vreme ove pandemije ne moram da ga trpim i gledam svaki dan", našalila se tada i otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju i čime se bavi:

"Kada se ne bavim sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog onda pod vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, obdanište i još po koju firmu. Po nekada se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju kapiju zlatnog kaveza", duhovito je ispričala nekadašnja manekenka.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.