NINA ĐOGANI SE LUDO PROVODILA SA UHAPŠENIM MAKROOM: Snimak iz SEPAREA kruži mrežama
Nina Đogani, Foto: Tiktok printscreen/urospanic____

detalji

NINA ĐOGANI SE LUDO PROVODILA SA UHAPŠENIM MAKROOM: Snimak iz SEPAREA kruži mrežama

Anabelina ćerka u separeu pored dečka koji je podvodio devojke

Objavljeno: 18:19h

Bahati momak sa društvenih mreža U. P. i njegov brat M.P. učestvovali su u posredovanju prostitucije zbog čega je MUP Srbije raspisao poternicu za njima.

Oni su poznati po šokantnim snimcima na Instagramu i Tiktoku gde divljaju skupocenim automobilima i prave prekršaje, kao i po bahatom ponašanju po prestoničkim klubovima.

Kako redovno dele snimke i fotografije iz noćnih provoda, na jednom od snimaka koji su objavili iz jednog kluba vidi se i Nina Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Nina je bila u društvu bahatih momaka i starleta, te se na snimku vidi kako se zajedno provode. Takođe, pored nje u separeu je bio i V.S., koji je uhašen zbog organizovanja prostitucije.

Podsetimo, kako je Kurir nedavno pisao, Nina Đogani, mlađa ćerka Anebele Atijas i Gagija Đoganija, već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru.

Bonus video:

03:01

DEVOJKA SE OBESILA JER JE BILA ZALJUBLJENA U MENE! Bivša robijašica i starleta Nina Prlja o JEZIVIM iskustvima iz zatvora (VIDEO)

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.