OVIH DANA SVI BRUJE O LJUBOMIRU BANDOVIĆU, A EVO I ZAŠTO: Misterija koja zanima SVAKOG SRBINA sada je RAZREŠENA
Ljubomir Bandović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ne propustite!

OVIH DANA SVI BRUJE O LJUBOMIRU BANDOVIĆU, A EVO I ZAŠTO: Misterija koja zanima SVAKOG SRBINA sada je RAZREŠENA

Ljubomir Bandovića ćemo uskoro gledati u seriji "Sablja"

Objavljeno:

Ljubomir Bandović je jedan od najuspešnijih domaćih glumaca, a rođen je u selu Andrijevci kod Berana.

Ostvario se kao pozorišni, televizijski i filmski glumac, ali najprepoznatljiviji je po ulogama u predstavama: „Klaustrofobična komedija“ i „Pazarni dan“, filmovima „Neprijatelj“ i „Hotel Beograd“, te serijama „Ono kao ljubav“, „Vojna akademija“, „Južni vetar“. Od 2000. godine je stalni član ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

2005. godine se oženio slikarkom Tatjanom, međutim nekoliko godina kasnije su se razveli jer navodno nisu mogli da imaju potomstvo.

Biografija i delovi iz života glumca Ljubomira Bandovića
Biografija i delovi iz života glumca Ljubomira Bandovićafoto: Marina Lopičić

- I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv - govorio je ranije Bandović ali umesto usvajanja deteta ipak je usledio njihov razvod.

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Inače, ovih dana se uveliko priča o seriji "Sablja" koja uskoro kreće da se emituje na RTS-u i gde će nam ulogu policajca Borisa Rakića, doneti upravo Bandović.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:37

Ljubomir Bandović: Zbog ove scene nisam spavao dve noći

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.