OVO JE STVARNO SAN SNOVA! ZOKA I KEMIŠ U KRNJAČI IMAJU PRAVU VILETINU: Nije se radilo za BOMBONE, čist LUKSUZ
Zorica Brunclik, Foto: RTS printscreen

NOVE FOTKE

OVO JE STVARNO SAN SNOVA! ZOKA I KEMIŠ U KRNJAČI IMAJU PRAVU VILETINU: Nije se radilo za BOMBONE, čist LUKSUZ

Zavirite u luks kuću Zorice Brunclik i Kemiša u Krnjači, sva u zlatu i kristalima

Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik i istaknuti umetnik Miroljub Aranđelović Kemiš već decenijama slove za jedan od najskladnijih parova sa domaće estrade.

Na ludi kamen su stali 1985. godine i od tada ništa nije uspelo da ih poljulja.

Svoje ljubavno gnezdo stvorili su u Krnjači, a dom su opremili tako da sve bude po njihovom ukusu. Njihov porodični dom ima veoma veliko i lepo dvorište u kom se nalazi i bazen.

Oko bazena su tokom toplijeg vremena postavljene ležaljke, a cela okolina je okružena zelenilom i visokom drvećem sa krošnjama koje zaklanja od pogleda znatiželjnika.

U dnevnoj sobi se nalazi veliki sto za ručak, a spavaća soba je posebna priča. Veliki bračni krevet ima duge ružičaste baldahine i sve je u svili, dok su pored kreveta komode sa lampama.

Trpezarija Zorice Brunclik izuzetno je prostrana
Trpezarija Zorice Brunclik izuzetno je prostranafoto: RTS printscreen

I kupatilo, koje je u belo-oker nijansama, je veoma prostrano. Primetno je da je kada veoma velika, kao i da se oko nje nalaze dva stuba u grčkom stilu koji daju posebnu notu celoj prostoriji, dok se na policama vidi veliki broj peškira.

1 / 9 Foto: RTS printscreen

Zorica ipak najviše vremena provodi u prostoriji koju naziva terasom, a u kojoj se nalaze kamin i udoban nameštaj. Zid je ukrasila kožom leoparda, koju je, kako je otkrila, dobila na poklon tokom boravka u Južnoj Africi.

- U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak "Poselo na Kalemegdanu". Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu "Ja znam". Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije.

Svaki detalj posebno je odrađen
Svaki detalj posebno je odrađenfoto: RTS printscreen

Bonus video:

04:03

Pogledajte kako su Zorica i Kemis proslavili punoletstvo unuke

(Espreso/Kurir/Ilija Lukić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.