DA LI JE MOGUĆE DA RADOŠ BAJIĆ IMA OVOLIKU PENZIJU? Od CIFRE vam neće biti dobro, u javnost isplivali DETALJI
Radoš Bajić, Foto: Zorana Mandic/ATAImages

mnoge interesuje

DA LI JE MOGUĆE DA RADOŠ BAJIĆ IMA OVOLIKU PENZIJU? Od CIFRE vam neće biti dobro, u javnost isplivali DETALJI

Glumac je jednom prilikom govorio o svojim penzionerskim danima i otkrio koliko iznosi njegova penzija

Objavljeno:

Proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić u svojoj bogatoj karijeri ostvario je zapažen uspeh i sada uživa u penzionerskim danima.

Prošle godine je premijerno prikazao dugoočekivani film "Heroji Halijarda", koji je naišao na odličnu kritiku, a od marta ćemo gledati i seriju "Vazdužni most".

U srca publike zauvek se upisao kao kreator serije "Selo gori, a baba se češlja". Iako je od premijere prve epizode prošlo 17 godina, publika i danas uživa u svakoj sceni ovog ostvarenja.

Veliku pažnju privlači i privatni život Radoša Bajića, a on je uvek otovoreno govorio i o pozitivnim, ali i negativnim stvarima iz svog života.

Penzionerski dani

Radoš Bajić je već neko vreme u penziji, a na promociji svoje monografije "Moj život - moja priča", proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj govorio je o 45 godina izuzetno uspešnog umetničkog rada i stvaranja.

Tom prilikom, on je govorio i o svojim penzionerskim danima i otkrio koliko iznosi njegova penzija.

- Moja penzija je 42.000 dinara - ispričao je Bajić, što je tada šokiralo sve prisutne, budući da je za sve godine rada dobio tako mali iznos.

Nedugo nakon toga, Bajić je postao jedan od nosioca Nacionalne penzije, kao autor koji je ostavio trag u kulturnom životu Srbije. Sabirajući njegovu penziju i onu koju je dobio od države glumac na svoj račun nakon toga dobija 106.730 dinara.

Raj na zemlji

On je veoma aktivan na Instagramu, gde često objavljuje privatne fotografije, a svojevremeno je na ovoj društvenoj mreži pokazao dvorište svoje kuće u Beogradu.

Zelenilo je na sve strane, a glumac je ugodio sebi i svojoj porodici,te uživaju punim plućima u svojoj oazi mira.

Radoš je, inače, veliki ljubitelj pasa, pa ih često objavljuje i njihove fotografije, a od ogromnih zidina koje okružuju imanje niko ne može da vidi unutrašnjost dvorišta.

Inače, u njgovom komšiluku se nalazi samoposluga u kojoj je Bajić mušterija, a oni su svojevremeno za "Blic" otkrili kakav je glumac kad se ugase kamere.

- Radoš dolazi gotovo svakog dana, ranoranilac je. Kupuje svakodnevne potrepštine, ali u velikim količinama. Radnju napušta sa punim kesama svega i svačega. Popriča sa ljudima. Zapitkuju ga oko serija, a on im uvek odgovori sa osmehom - otkriva radnica u obližnjem marketu.

Porodica je sve

Umetniku je najveća podrška porodica. Gotovo pola veka je u ljubavi sa suprugom Milenom, a najponosniji je na svoju decu, ćerku Jelenu i sina Nedeljka, i svoje četvoro unučadi: Sofiju, Lenku, Aleksandra i Filipa.

U ispovesti za Kurir istakao je da je njegova najveća pdorška u karijeri bila njegova supruga Milena.

- Da bi mogla da neguje i čuva Nedeljka i Jelenu, supruga Milena je bila prinuđena da napusti posao uspešnog propagandiste u solidnoj firmi, a ja sam krenuo neizvesnim i nesigurnim putem građenja individualne profesionalne karijere. Takva samouverenost i hrabrost danas se kod mladih ljudi retko sreće - ispričao je Bajić.

Njih dvoje prošli su pravu golgotu, kada su saznali da Milena ima rak.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena (lik iz serije “Selo gori, a baba se češlja”).

Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - govorio je ranije Bajić, koji je borbu protiv raka dojke podržao kroz kultnu seriju “Selo gori, a baba se češlja”, u kojoj je njegova televizijska supruga Radojka (Ljiljana Stjepanović) bolovala od ove bolesti.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/Igor Matić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.