GOCA TRŽAN ĆE SE SA KOLEGINICOM USKORO NAĆI PRED SUDOM: Otkrila je ove DETALJE o slučaju
Goca Tržan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogledajte

GOCA TRŽAN ĆE SE SA KOLEGINICOM USKORO NAĆI PRED SUDOM: Otkrila je ove DETALJE o slučaju

Sukob između Maje Nikolić i Goca Tržan traje već neko vreme

Objavljeno:

Medijski rat između Goce Tržan i Maje Nikolić već izvesno vreme traje; kada joj je prekipelo zbog svega što je koleginica izgovorila na njen račun, naime, Tržanova je rešila da presavije tabak, pa ih uskoro tako očekuje i prvo ročište.

Upitana nedavno šta na istom očekuje, Goca nije želela da ide u posebne detalje.

- Ne znam kada je, čekam da mi advokat javi, ne bih sada mnogo o tome da diskutujem... - počela je, pa onda dodala:

- Znate kako, kada sam u mladosti bila u Berlinu, tada je tamo još bio Berlinski zid, eto, toliko sam matora da se sećam i Berlinskog zida. Sećam se da je ceo Berlin bio isprljan kućećim izmetom i, onda su oni uveli novčane kazne i više niko nije ka*io po ulici, pa čak ni psi. Eto, ako nećeš da ti ker ka*i na ulici, kazni ga novčano - objasnila je ona, piše „Alo".

Podsetimo, čitava njihova drama počela je zbog toga što je, kako je Nikolićeva ispričala, njena koleginica, dok je bila u žiriju „Pinkovih zvezdica", rekla jednoj devojčici dane peva Majinu pesmu jer je glupa".

- Sve je prelilo čašu, preterala je sa rečnikom, sa svime. Ona je mene optužila za nešto što sam navodno uradila pre sedam godina, što nije tačno. Ja nisam izgovorila ništa ni za nju, ni za njenu muziku. Ta pesma o kojoj ona priča, ja i dalje mislim da je lepa i to je to - kazala je jednom prilikom Goca u „Amidži šouu", istakavši da je tužba podneta.

Bonus video:

04:03

ŠOK U EMISIJI! MAJA NIKOLIĆ KRENULA DA SE SKIDA: Znam da ste namerno uključili 90 stepeni, sledeći put dolazim u kupaćem

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.